mlp253

Tanquem temporada en companyia d’en Xavi Ramiro, dissenyador i il·lustrador gràfic, i amb Josep Cedó, amb qui repassem l’enquesta feta als oients recollint els vostres suggeriments, critiques, comentaris i millores que volem aplicar de cara a la temporada vinent.

En temps de tertúlia parlem de la sortida de l’Apple Watch a Catalunya, recollint l’opinió d’alguns mosseguis que ja el tenen.

Bon estiu a tots! Ens retrobem al setembre.

Entrevista: Xavi Ramiro

Xavi Ramiro, il·lustrador freelance amb dues vessants. La digital, treballant en el camp dels videojocs i de les apps, i la de premsa, és col·laborador habitual dels diaris El Punt Avui i 20Minutos i de la revista digital Esguard.

Resultats enquesta als oients

– Agraïm a tots els que ens heu deixat comentaris i valoracions a l’enquesta feta als oients i seguidors del podcast. Comentem i compartim amb vosaltres els resultats de l’enquesta de cara a incorporar millores per a la propera temporada.

Racó mossegui news

ironhack

ironhack

Gràcies a tots els que ens deixeu comentaris i valoracions a iTunes!

Si us apunteu a la formació d’IronHack i ho feu des de l’enllaç anterior tindreu entre 1 i 2 hores gratuïtes de formació personalitzada abans de l’inici del temari oficial per a que pugueu aprofitar millor la formació.

Programa de formació especial, intensiu d’estiu, del 6 al 31 de juliol: “Ironhack Summer for Coders” – Digues que vens de part de mossegalapoma i tindràs 2 sessions prèvies gratuïtes.

Tertúlia digital

– Apple Watch ja és a la venta a Catalunya i recollim les opinions d’usuaris que ja el tenen: Miquel Gudayol i Quim Casas.

CAPSiDE patrocina aquesta secció

Propostes Mosseguis

NOTA: Si adquireixes els productes revisats i recomanats per mossegalapoma per mitjà de l’enllaç d’aquest article ens ajudaràs al manteniment del blog i del podcast sense cap cost addicional per a tu. Gràcies!

– (Pere Ferrando) QuarkXpress 2015 arriba a Mac OSX. Quark és un programa que fan servir els dissenyadors de mitjans impresos i és una alternativa al món d’Adobe.

– (Rafel Jesus) Durant pocs dies teniu gratuïta a l’App Store l’App “ProShot”, pels amants de la fotografia.

– (Rafel Jesus) L’App per iPhone i iPas “Air Video HD” gratuïta per temps limitat.

– (Xevi Sañé) Digitals Girona organitzem la festa final de temporada el proper divendres dia 10.

– (Josep Cedó) Podcasts recomanats: L’Internauta.

– (Xavi Ramiro) Podcasts recomanats: Puromac, Més content que un gínjol, RetroScroll, Pixelacos

Música

Tota la música de la 8ª temporada de mossegalapoma la trobaràs en aquesta llista de reproducció a Spotify.

Emissores locals que emeten mossegalapoma

Emissores locals