mlp250

Programa en companyia d’en Josep Ruano, responsable de CAPSiDE, amb qui compartim tertúlia parlant de les novetats presentades per Apple al WWDC15.

WWDC15: primera part

– Mac OSX 10.11 “El Capitan”
– iOS9

Racó mossegui news

ironhack

ironhack

Gràcies a tots els que ens deixeu comentaris i valoracions a iTunes!

Si us apunteu a la formació d’IronHack i ho feu des de l’enllaç anterior tindreu entre 1 i 2 hores gratuïtes de formació personalitzada abans de l’inici del temari oficial per a que pugueu aprofitar millor la formació.

Programa de formació especial, intensiu d’estiu, del 6 al 31 de juliol: “Ironhack Summer for Coders” – Digues que vens de part de mossegalapoma i tindràs 2 sessions prèvies gratuïtes.

WWDC15: segona part

– Swift esdevé Open Source
– WachtOS2
– Apple Music
– Netflix arribarà a Catalunya a la tardor.

CAPSiDE patrocina aquesta secció

Propostes Mosseguis

NOTA: Si adquireixes els productes revisats i recomanats per mossegalapoma per mitjà de l’enllaç d’aquest article ens ajudaràs al manteniment del blog i del podcast sense cap cost addicional per a tu. Gràcies!

– (Jordi Blanch) “Papa Vader” Conjunt de vídeos amb referències “frikis” per a desdramatitzar la paternitat. Una mica d’humor i bons consells.

– (Carles Caño) Sèrie TV – Nova Sèrie sobre hackers “Mr. Robot” a la cadena USA Network.

– (Marc) Youtube “How To Be Ultra Spiritual”

– (Marc) Web “DreamingWithJeff

– (Raul Arribas) “Ring Video Doorbell”, una revisió d’aquest timbre de porta amb vídeo per càmera HD i transmissió de la imatge al teu iPhone/Android.

– (Carles caño) “Porn Time”.

– (Tomàs) Ja tenim trailer de “The Martian”, la nova pel·lícula de Ridley Scott amb l’actor Matt Damon com a principal protagonista. S’estrenarà al novembre https://youtu.be/Ue4PCI0NamI

– (Jordi Burgos) Geek-A-Palooza Ja vam parlar fa unes setmanes d’aquest esdeveniment fet per geeks i per a geeks que és celebrarà a Andorra, però ara ja tenen web, data i contingut detallat. Serà el dissabte 4 de juliol.

– (Carles Caño) Podcast “The Smart Passive Income

– (Josep Ruano) CAPSiDE cerca enginyers!!.

Música

Tota la música de la 8ª temporada de mossegalapoma la trobaràs en aquesta llista de reproducció a Spotify.

Emissores locals que emeten mossegalapoma

Emissores locals