mlp247

Ens torna a visitar en Benjamí Villoslada amb qui parlem del canvi en el concepte dels gestors de continguts en text. Alguns mitjans ja han començat a publicar contingut directament a Facebook.

En temps de tertúlia, entre altres temes, recollim una enquesta feta a la comunitat mossegui preguntant sobre navegadors (Chrome, Safari Firefox…) i sobre ecosistemes (Google / Apple).

I si ets usuari de Chrome no et perdis, al final del programa, les propostes mosseguis. Una extensió que posa a dormir les finestres no actives i que allibera recursos del teu ordinador. Molt necessària.

 

Benjamí Villoslada: Canvis en el text digital

– Mitjans comencen a publicar directament a Facebook
Medium
– LongForm – New York Times LongForm “The Snowfall – LongForm – New York Times
– WordPress compra LongReads
InstantArticles de Facebook
– El concepte de “MetaCMS” per poder conservar la teva informació creada en brut.
– La conversa ja va marxar dels blogs (ja no hi ha comentaris)

 

Racó mossegui news

ironhack

ironhack

Gràcies a tots els que ens deixeu comentaris i valoracions a iTunes!

Si us apunteu a la formació d’IronHack i ho feu des de l’enllaç anterior tindreu entre 1 i 2 hores gratuïtes de formació personalitzada abans de l’inici del temari oficial per a que pugueu aprofitar millor la formació.

Programa de formació especial, intensiu d’estiu, del 6 al 31 de juliol: “Ironhack Summer for Coders” – Digues que vens de part de mossegalapoma i tindràs 2 sessions prèvies gratuïtes.

 

Actualitat tecnològica

Enquesta ecosistema Google vs Apple
Enquesta navegadors
Popcorn Time per Android ja suporta Chromecast
Llistat de programes de missatgeria per a totes les plataformes i els seus nivells de seguretat

 

CAPSiDE patrocina aquesta secció

 

Propostes Mosseguis

NOTA: Si adquireixes els productes revisats i recomanats per mossegalapoma per mitjà de l’enllaç d’aquest article ens ajudaràs al manteniment del blog i del podcast sense cap cost addicional per a tu. Gràcies!

– (Carles Caño) “Phree”: un dispositiu, una mena de boli, que permet escriure en quelsevol superfície i ho trasllada al telèfon o tauleta. A més funciona com un mans lliures bluetooth pel telèfon.

– (Tomàs) Ja està disponible a Catalunya el servei “Apple Maps Connect” per a Petits Negocis.

– (Rafel Jesús) Leef iBRIDGE un USB per iPhone/iPad que permet ampliar l’espai extern del teu dispositiu, Amb mides de 16, 32, 64, 128 i 256 GB i a partir d’uns 50 €.

– (Tomàs) “Encrypto” Una App per Mac (també esà per Windows) que permet encriptar continguts (arxiu, carpetes), amb encriptació AES-256, abans d’enviar-ho o desar-ho al teu ordinador. GRATIS!!!

– (Tomàs) (Extensió per Chrome) “The Great Suspender” una extensió pel navegador Chrome que suspèn (posa a dormir) les finestres no actives i que evita que es consumeixin innecessariament recursos del sistema.

– (Benjamí) Goteo.org – Una altra forma d’entendre en Crowfounding. Entrevista a Mallorca en Xarxa a un dels seus creadors.

 

Música

Tota la música de la 8ª temporada de mossegalapoma la trobaràs en aquesta llista de reproducció a Spotify.

 

Emissores locals que emeten mossegalapoma

Emissores locals