mlp227_benjami

Ens torna a visitar en Benjamí Villoslada per parlar de “Com captar talent a les empreses”.

En temps de tertúlia parlem de Finlàndia i la possibilitat de deixar d’ensenyar cal·ligrafia a les escoles i contactarem amb en Carles Caño de “Beam Messenger“, un servei de missatgeria en temps real i de “Mirror Beta” per enregistrar en vídeo el que estem fent amb el nostre smartphone o tauleta. Ambdues aplicacions disponibles per Android.

  

Com captar talent a les empreses – Benjamí Villoslada

Benjamí Villoslada a Twitter i a Mallorca en Xarxa
– Com captar talent a les empreses: què és, com es fa, en què pot millorar?
– Declaració de TESLA MOTORS a favor de l’Open Source
– Llibre “Best Practices in Talent Management: How the World’s Leading Corporations Manage, Develop, and Retain Top Talent” escrit per Marshall Goldsmith i Louis Carter sota els auspicis de The Best Practice Institut.

  

Actualitat tecnològica

– A Finlàndia podrien deixar d’ensenyar cal·ligrafia a les escoles – (Article d’Enrique Dans)
Beam Messenger per Android
Mirror Beta per Android
– Projecte Crowdfounding “The DragonFly FuturePhone”

  

Propostes Mosseguis

– (Clara Rodriguez) App “uSell” per iPad, creada per una Start-Up catalana i dirigida a PIMES i autònoms que permet als comercials dur a terme el procés de venda d’una manera ràpida, fàcil i eficaç (gestió de clients, catàlegs i comandes).

– (Tomàs) Swiftkey ja inclou català per iOS – Un dels millors teclats de tercers per iPhone/iPad ja té disponible el català!

– (Jordi Oca) App “Stocard” per poder afegir la gran majoria de les targetes de fidelització dels comerços habituals. Hi ha versió per iOS – Android i Windows Phone.

– (Tomàs) Softcatalà presenta una nova guia per configurar telèfons intel·ligents, tauletes i lectors de llibres electrònics en català. Ja n’hi ha 161 aparells dins la guia.

– (Marc Gelavert – Carles Caño) El 3 de desembre surt un nou joc “Lumino City”, en principi per Steam, produït per la gent de “State of Play Games”. El joc és una seqüela de Lume, i és una puzzle aventura en un mon meravellós fet totalment de paper, cartro, fusta, llums en miniatura i motors electrics. Desconeixem la “juagabilitat” del joc, pero les imatges i el proces creatiu son espectaculars.

– (Benjamí) Chromcasteando

  

Música

Tota la música de la 8ª temporada de mossegalapoma la trobaràs en aquesta llista de reproducció a Spotify.

  

Emissores locals que emeten mossegalapoma

Emissores locals