aitor_rodero

Genial presència d’Aitor Rodero, actor i autor de l’obra “Com viure i no morir en l’intent?” amb qui parlem de teatre i cinema.

Tertúlia divertida parlant de que hi ha vida més enllà dels clàssics iOS, Android i Windows Phone, amb la gent de JOLLA; sorprenents bateries reciclables per smartphones i com allargar la vida dels nostres antics MacBooks.

  

Aitor Rodero – teatre i cinema

– Nova obra de teatre “Com viure i no morir en l’intent?“.
Aitor Rodero
– La pel·lícula “El Cosmonauta“.
– Campanya de Crowdfounding de l’obra a Indiegogo.
– Recomanacions de cinema per anar aquestes festes: CoherenceJohn dies at the endI origensBoyhood

  

Actualitat tecnològica

– El programa “Apple RED” de lluita contra la SIDA a Àfrica s’estén a 25 Apps, que donaran els seus ingressos des de dilluns 24 de novembre fins dissabte 7 de desembre.

Càpsules de bateries reciclables: Es tracta del premi Red Dot Awards: Design Concept, al japonès Tsung Chih-Hsien per les seves bateries de 2hr, 4hr i fins a 6hr.

bateries_recicables

– “JOLLA” empresa finesa amb gent jove i compromesa, amb desenvolupadors provinents de NOKIA, que a finals de l’any 2013 treu un nou smartphone i nou sistema operatiu per a mòbils: Sailfish OS i que té un projecte de tauleta amb crowdfounding.

Vídeo del telèfon:

Vídeo de la futura tauleta:

– Allarga la vida del teu MacBook – Vídeo i article a 9to5Mac.

  

Propostes Mosseguis

– (David Marsinyach) Una web per generar contrasenyes segures “Password.es” i l’altra que comprova el temps que cal per “petar” una contrasenya en base a la força bruta “HowSecureIsMyPassword

– (Carles Caño) Google Keep, l’aplicació de Google per a crear notes i llistes de forma pràctica, s’actualitza i aporta moltes millores.

– (Raul Arribas) Article a AraVadeJocs sobre “El disc de La Marató de TV3” a iTunes.

– (Tomàs) “Manual d’autodesfensa electrònica”, creat per “Eticas Research & Consulting” i presentat pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona en el marc de l’exposició Big Bang Data.

– (Aitor) Twitter de “Com viure i no morir en l’intent

– (Aitor) Teatre “Black Box” al Regina

– (Aitor) “Cinemes Phenomena” a Barcelona.

  

Música

Tota la música de la 8ª temporada de mossegalapoma la trobaràs en aquesta llista de reproducció a Spotify.

  

Emissores locals que emeten mossegalapoma

Emissores locals