Jordi Delgado i Jordi Iparraguirre a mossegalapoma

Jordi Delgado i Jordi Iparraguirre a mossegalapoma

Parlem de com millorar la seguretat i mantenir la privadesa en els nostres dispositius explicat per en Jordi Delgado i en Jordi Iparraguirre, organitzadors de la Crypto Party.

En temps de tertúlia Youtube Music Key, la trilogia de “La Fundació” d’Asimov en sèrie a la HBO i el nou router “obert” Banana Pi.

  

Jordi Delgado i Jordi Iparraguirre – Seguretat, Privadesa, Crypto Party

Cryptoparty BCN
– Com muntar una Crypto Party
– Gestors de contrasenyes: KeePass1PasswordLastPass
– Extensions per tornar més segur el navegador: GhosteryHttps-everywhereAdblockNoscript.
– Hacking Etic?
Tor
Noves Crypto Parties programades

  

Racó #mossegui

– Guanyador del concurs de la llicència de l’ebook “La por de volar: manual d’auto-ajuda” ha estat en Lluïs Lopez Camps.
– Dues noves guies a mossegalapoma: “Desactivar la localització a Spotlight de Yosemite” – “Desactivar la localització a iOS

  

Actualitat tecnològica

– Nou servei de Google: “YouTube Music Key” (beta)

– L’HBO adaptarà la triologia “La Fundació” d’Isaac Asimov en format sèrie.
– Nou Router “Banana Pi” amb filosofia “Raspberry Pi”.
Els ciutadans europeus no volen ser empresaris.

  

Propostes Mosseguis

– (@jordiplanaguma) Servei al núvol específic per desar i compartir vídeos i de la mà dels coneguts RealPlayer: “RealPlayer Cloud”.
– (Jordi Delgado) Música en viu: Joan Pau Cumellas – Víctor Puertas
– (Xavier Moratonas) Lu2 Experts – Recerca, promoció i venta de jocs de taula amb orientació educativa – també fan tallers amb professors i docents per millorar competències de matemàtiques, al llenguatge o idiomes a partir dels jocs de taula.
– (Barcelona BITS) Barcelona BITS ens anuncia l’acte internacional sobre tecnologia i robòtica que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de novembre al Museu del DHUB de Barcelona
– (Xevi Sañé) Premis Cactus 2015. Primera edició d’aquests premis professionals adreçats al món de les agències i professionals del màrqueting, publicitat, empreses de comunicació o relacions públiques, agències de medis, estudis creatius o informàtics, professionals freelance, etc… amb la única condició de tenir el domicili social a les comarques gironines.
– (Pere Farrando) Screencasts gratuïts de com “Escriure en un Mac”, el darrer, el 33, sobre com fer anar el “teclat Hexadecimal Unicode”.
– (Xavier Rosell) Cal reservar el dissabte 7 de febrer al matí per anar a la “Jornada @ICEUAB de programació i robòtica educativa

  

Música

Tota la música de la 8ª temporada de mossegalapoma la trobaràs en aquesta llista de reproducció a Spotify.

  

Emissores locals que emeten mossegalapoma

Emissores locals