Eva Snijders

Eva Snijders

En aquest episodi ens acompanya l’Eva Snijders per parlar de “storytelling” a les organitzacions i per a les persones.

En temps de tertúlia d’actualitat parlem dels nous robots familiars connectats a internet i que ens veuen, ens parlen, ens fotografien i ens filmen: Amazon Echo i JiBO. També parlem d’un nou malware que afecta als iPhone i els infecta quan es connecten a un Mac o un PC per USB.

  

Eva Snijders – Storytelling

Eva Snijders
– Què és “storytelling”?
– “Storytelling” a les empreses
– “Storytelling” a nivell personal
– Millores quan es parla en públic, quan es fa docència, sota el punt de vista del “Storytelling”

  

Racó #mossegui

Hem actualitzat la Guia per canviar la bandera como a símbol de teclat en MacOSX afegint la variant per l’Occità i la bandera Occitana.

Donem les gràcies al #mossegui Josep Ramon Garcia Comaposada.

  

Actualitat tecnològica

Amazon Echo
– Vídeo oficial

JiBO

  

– Nou Malware a iOS & OSX – WireLurker – informació detallada aportada per l’Àlex Soler de l’empresa de Ciberseguretat “Ackcent“.
WireLurker Detector.

  

Propostes Mosseguis

– (Ludo) llibre “Batiscafo en el Mar” de Nick Kearney (català / castellà).
– (Ludo) Conferència; “El mon s’ha quedat sense benzina: Com arrencar un nou model econòmic?” amb l’amic el professor José Cabré i l’Antonio Turiel, investigador del CSIC. Dia: 19 de novembre. Sala d’actes de la FIB (edifici B6 del Campus Nord) de 12:00h a 13:30h.
– (Tomàs) Visita guiada: “Ruta Colombina per Barcelona” amb en Jordi Bilbeny i en Pep Mayolas – que són membres de l’Institut Nova Historia. La data es aquest dissabte 15 de novembre, de 10h a 14h i el preu 20€.
– (Tomàs) Documental “Desmuntant Leonardo” – També de l’Institut Nova Història aquest documental a “Vimeo On Demand” a 2,95€ el visionat i 6,95 € la descàrrega.
– (Ludo) Pel·lícula “The Internship” – sobre la història de Google.

  

Música

Tota la música de la 8ª temporada de mossegalapoma la trobaràs en aquesta llista de reproducció a Spotify.

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida