Benjamí Villoslada

Benjamí Villoslada

Gran conversa amb en Benjamí Villoslada, entre altres coses fundador de meneame.net i assessor digital, sobre l’adopció digital a l’empresa.

En temps de tertúlia analitzem la nova App “Inbox” de Google que canvia la forma com fem anar el correu electrònic al mòbil i, precisament parlant de mòbils, pronostiquem la seva desaparició.

  

Benjamí Villoslada

Benjamí Villoslada a Twitter.
– Empresaris enfadats amb la tecnologia i que els seus negocis no funcionen. Què vol dir “presència digital”?
– “Presència digital” no és tenir una App i un Community Manager, és tenir dins “talent digital”.
– Perquè les iaies estan a Internet i tenen Whastapp?
– El cas de “El Corte Inglés”, paradigma d’una empresa que ha envellit en poc temps, en comparació a una d’èxit: l’Apple Store.
– Un altre cas de com no fer bé les coses: “Alcampo”.
– La gran diferència amb l’experiència de compra, per exemple, a “Amazon”
– Programa “Mallorca En Xarxa” a Ona Mediterrània.
– Programari lliure: “Per mi el programari només pot ser lliure
– La “traçabilitat” constant dels nostres e-mails.

  

Racó #mossegui

Sorteig

Gràcies a l’oient Juan Miquel Gelabert, autor del llibre electrònic “La por de volar: manual d’autoajuda”, que ens ha cedit 2 codis per a ser bescanviats.

Per participar has de seguir la comunitat “#mossegui” a Google + i deixar un comentari en el post relacionat amb aquest sorteig.

Entre tots els comentaris (1 per persona) sortejarem els 2 codis el diumenge 9/11 a les 23h i anunciarem els guanyadors.

Novetat

Hem actualitzat la guia per ficar la senyera, l’estelada i la ikurrina com a símbol de teclat a Mac OS X per afegir també la bandera d’Andorra.

  

Actualitat tecnològica

– Revisió de Google “Inbox“.
– Els mòbils desapareixeran com els entenem ara. Una pantalla de mòbil no és útil al carrer.

  

Propostes Mosseguis

– (Koopa – Albert Gonzàlez) L’amic Albert, amb el seu còmic HTZ, s’ha presentat a Espanya als premis BITACORAS 2014. Si t’agrada el seu còmic, si us plau, Vota!!!

– (Jordi Oca) (App) (Camaera+) L’amic Jordi Oca ens recorda que aquesta magnífica App per iOS de retoc fotogràfic, efectes, etc està disponible a l’App Store, de forma gratuïta, fins el 16 de novembre.

Alerta, però, que cal adquirir-la des de dins l’aplicació de la botiga física “Apple Store” i des d’un iPhone.

Un cop dins l’aplicació de la botiga, premeu la icona “tiendas” a la part inferior i baixeu per la pantalla fins localitzar l’icona de Camera + “La app de fotografica definitiva”. Premeu la icona i veure-ho que a la part inferior apareix una banda “en verd” “descarga gratis”. Premeu aquí. Us portarà a l’App Store prèvia introducció de la contrasenya del vostre Apple ID. Un cop aqui premeu “Bescanviar” i ja està.

– (Tomàs) Jocs-Apps (Bubble Guriko) el clàssic joc de “petar bombolles” (del tipus casual game) remastered i de marca catalana creat per la gent de Pupgam Studios – gratuït a l’Apple Store i la botiga de Google Play.

– (Tomàs) Xerrada (la darrera del 2014) sobre Apps i Educació a Sabadell auspiciat per la gent de “Monsters Band”.

  

Música

Tota la música de la 8ª temporada de mossegalapoma la trobaràs en aquesta llista de reproducció a Spotify.

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida