Tomàs Fuentes

Tomàs Fuentes al programa 213

  

Avui parlem amb en Tomàs Fuentes, guionista de La Competència, humorista i moltes coses més, que ja ens va visitar en el programa 188 aquesta temporada.

En temps d’actualitat tecnològica ens fem ressò d’Uber (i d’Apps i serveis similar) i la polèmica amb la indústria del Taxi, del Fire Phone, el nou smartphone d’Amazon que de moment només estarà disponible als Estats Units i de més informacions (o millor dit rumors) sobre la imminent sortida de l’iWatch d’Apple.

Aquest capítol és el darrer d’aquesta temporada. Us hi esperem divendres 27 de juny a les 18:30 per fer una birra a la Fàbrica Moritz a Barcelona.

Gaudiu de l’estiu i ens retrobem al setembre!

  

Conversa amb en Tomàs Fuentes

– Nous projectes: “Lou Night” i “Serielizados Late Show“.
– “La Competència” per dins – anècdotes
– Les espectaculars vacances d’en Tomàs Fuentes.

  

Racó mossegui

Per tancar temporada ens trobarem a fer una birra a la Fàbrica Moritz de Barcelona, Ronda Sant Antoni 39-41, el divendres 27 de juny a les 18:30h. Ens agradaria molt que us hi apunteu amb nosaltres.

Per acabar la informació del Racó Mossegui, recordar-vos que aquest estiu podeu escoltar el millor de la 7ª temporada gràcies als clips que hem fet amb uWhisp. Anirem afegint-ne de nous.

  

Actualitat tecnològica

– La indústria del Taxi contra Uber. Article del The Washignton Post.
iWatch d’Apple. Tot a punt.
Fire Phone d’Amazon disponibilitat anunciada als Estats Units.
Mozilla i el seu Chromecast – La moda dels HDMI-sticks.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Tomàs Fuentes) Veniu a veure’m aquest divendres a la nit organitzada per Serielizados i dissabte podeu trobar-me al LouNight!
– (Sílvia) (Pel·lícula) “Gomorra” realitzada per Matteo Gorrone, que ja va dirigir la gran “Romanzo Criminale”

  

Música

Grups / Artistes: Kayo Malayo
Àlbum:
Cançons: El Circ Nacional

  

Escolta’ns també a:

Antena Local

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida