Carles Agustí - GoBCN!

  

En companyia d’en Carles Agustí, Comissionat de Participació i Associacionisme de l’Ajuntament de Barcelona, amb qui parlem de participació ciutadana, transparència i dades obertes.

En temps de tertúlia el problema de seguretat en el carregador de l’iPhone i que el govern Xinès publica la llista de les patents amb les que Microsoft obliga als fabricants de telèfons Android d’aquest país a pagar pel seu ús.

També ens fem ressò de la sortida, demà, del còmic en PDF “Orgullo y Satisfacción” dedicat a la coronació de Felip VI i creat pels dibuixants escindits de El Jueves.

  

Conversa amb Carles Agustí – GoBCN!

GoBCN! Web, servei i App de l’Ajuntament de Barcelona sobre transparència, participació i dades obertes.

  

Racó mossegui

Per tancar temporada ens trobarem a fer una birra a la Fàbrica Moritz de Barcelona, Ronda Sant Antoni 39-41, el divendres 27 de juny a les 18:30h. Ens agradaria molt que us hi apunteu amb nosaltres.

  

Actualitat tecnològica

Instruccions i programa de recanvi d’Apple dels carregadors defectuosos USB de 5W per iPhone.

– El Govern Xinès desvetlla 310 patents (sobre sistemes d’arxius, gestos, interfícies gràfiques, sensors i moltes altres) per les quals Microsoft amenaça als fabricants de mòbils Android. Aquí la llista en PDF.

– Els 18 dibuixants que van plegar de El Jueves per censura llencen un còmic sobre la coronació de Felip VI “El Preparao”. Es dirà “Orgullo y Satisfacción

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Marc Güell) Nova App gratuïta per iOS “Butifarra” que permet jugar a aquest joc online amb els teus amics de Facebook des de l’iPhone, iPad, iPod Touch

– (Koopa) (Pel·lícula) “Faraday

– (Tomàs) Taller gratuït AWS Battlefield a CAPSiDE el dissabte 5 de juliol, conduït pel gran Javi Moreno @ciberado i avituallament de @mortizbarcelona.

– (Jesús Hernàndez) (Sèrie) Fargo – en Jesús ens proposa aquesta sèrie per revisar a l’estiu.

– (Rubén Fernàndez) (Plugin – Chromecast – Android) A Faster Chromecast és una aplicació de Chromecast per “A Faster Reader.

  

Música

Grups / Artistes: Pere Mercader
Àlbum:
Cançons: Un Sol Glop

  

Escolta’ns també a:

Antena Local

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida