TimeMachineScheduler Ja fa uns mesos, a finals de novembre de l’any passat, vaig publicar una entrada aconsellant-vos el TimeMachineScheduler per a regular, a voluntat, l’interval de les còpies de seguretat amb TimeMachine.

D’un temps ençà, però, havia notat que sovint el disc dur destí de la còpia de TimeMachine restava connectat i amb el típic soroll d’escriptura permanent.

En principi no li havia donat massa importància, pensant que, com també tinc redirigit l’iTunes en una altra partició del HD extern, era un tema d’aquest mentre escoltava música, cosa que faig sovint.

L’altra dia, finalment, em vaig adonar que no podria ser cap problema d’iTunes i, prèvia consulta al monitor d’activitat del sistema, vaig veure un programa que estava penjat.

Aquest programa era llençat per TimeMachineScheduler. Cercant per Google vaig comprovar que era un problema comú a altres persones.

Per tant, si noteu el mateix que us he explicat aquí, elimineu el TimeMachineScheduler (ho podeu fer per mitjà d’una utilitat ad-hoc que trobareu en el propi directori d’instal·lació d’aquesta utilitat).