El proper cap de setmana, divendres 13 i dissabte 14 de Maig, es celebraran les Primeres Jornades Apple organitzades per ATICTES i l’Ajuntament d’Ulldecona (Terres de l’Ebre).

L’esdeveniment combinarà xerrades macaires (divendres vespre), esport amb una sortida de BTT de 30Km (dissabte matí) i una paellada macaire (dissabte migdia) amb visita inclosa a les pintures rupestres.

Les xerrades, dirigides a tots els públics, les conduirà en Miguel Gonzàlez, periodista invident d’Alcanar (i que ja vam tenir al podcast 83) parlant d’accessibilitat en iPhone. A banda intervindran altres ponents com en Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català parlant de desenvolupament, en Jordi Pàmies parlant d’Apple en l’entorn clínic i de la Salut i en Jordi Boza que tractarà sobre la publicació de continguts editorials per iPhone i iPad.

Nosaltres també participarem. En Rai tractarà temes sobre desenvolupament en iOS i un servidor farà una demostració oberta, pràctica i senzilla d’ús dels mac pensant en productivitat.

Informar-vos que totes les activitats són gratuïtes (excepte la paella que té un preu de 5€) gràcies a les col·laboracions dels patrocinadors que a més sortejaran interessants regals entre tots els assistents.

Pels que vingueu de fora les comarques de l’Ebre, i volgueu aprofitar tot el cap de setmana, l’organització ha concertat diversos tipus d’allotjament que van dels 13€ per nit a l’Alberg de l’Ermita de la Pietat a preus superiors amb descompte en Hotels.

Sovint els actes relacionats amb la poma han estat tradicionalment centralitzats a Barcelona o grans ciutats del Principat i han tingut un enfocament exclusivament tècnic.

En canvi aquests són una molt bona oportunitat d’obrir-se al territori, descentralitzar-nos i a més conviure en un marc d’activitats que inclouen la cultura i l’esport.

Estem convençuts que tindran continuïtat i esperem ser-hi sempre que es pugui i ens vulguin :)

Registreu-vos-hi ja, que les places són limitades!
Jornades Apple a Twitter
Jornades Apple a Facebook

El divertit vídeo promocional l’ha fet en @ManelCat