leopard themes

Quan va arribar Leopard els usuaris de Mac vam perdre la possibilitat de tenir “themes” del sistema que sí eren possibles tenir amb Tiger i que aplicacions com Candybar permetien fer servir.

Suposo que Apple estava “emprenyada” en tenir aplicacions amb diferents “looks” i els menús del sistema ple de coloraines i va decidir “amagar” les claus dins Leopard.

Els frikis dels canvis d’escriptori (com un servidor) ens hem hagut de limitar a canviar el fons de pantalla, les icones i el dock i “punto pelota”.

Però llegint els fòrums de MacThemes veig que algun usuari avançat i amb coneixements profunds del UI del Leopard, un tal VL-Tone, ha començat a trobar la fòrmula (com podeu apreciar a la foto adjunta).

En la foto veieu com, amb uns colors no gaire agraciats tot sigui dit, ha pogut canviar els colors del botons, les barres de desplaçament i fins i tot de la calculadora.

No és res definitiu, però és un pas endavant.

PD: Sé que en Roger m’acusarà que tanta personalització de l’escriptori i del sistema és una pèrdua de temps 🙂 però jo ja tinc “mono”.