iTunes

Bé, ja vaig advertir que estic donant-li voltes a la totxana “(dialecte Losimo)” aquests dies, i una de les idees que tinc en el cap és unir els Vídeo Tutorials que vaig fent de mica en mica (Leopard Vid Tips) per afegir-los al mateix feed del Podcast de mossegalapoma i fer-los disponibles com un capítol més en iTunes.

Això voldria dir que tots els que esteu subscripts al Podcast de mossegalapoma per mitjà d’iTunes o per mitjà del feed RSS rebríeu automàticament les actualitzacions i trobaríeu, en un mateix lloc i de forma intercalada els Podcasts habituals d’àudio més els Screencasts.

A banda de la comoditat que pugui suposar a aquells de vosaltres que en feu el seguiment per iTunes, a mi em permet unificar mitjans i un control més acurat de subscriptors, a banda de donar més rellevància al canal del Podcast.

Això no afectaria, de moment, a aquells de vosaltres que escolteu el Podcast en format mp3 per mitjà de Podomatic i que continuaríeu rebent només els àudios i, en principi, puc seguir mantenint el canal especial dels Leopard Vid Tips a SplashCast.

En fi, que no se què fer i us volia demanar la vostra opinió.

Gracies avançades! 😛