[display_podcast]

Segona entrega d’aquest ScreenCast per a aprendre a fer Podcasts de forma simple i senzilla, que hem enregistrar en Ludo i un servidor i que va dirigit a la Comunitat Educativa.

En 3 minuts parlem de micròfons, interfícies i taules de só.

He demorat una mica en treure’l per uns problemes d’exportació de l’ScreenFlow i que m’han portat a estar en contacte amb els seus desenvolupadors a veure si el resolíem. Al final el problema és de l’API d’exportació de Leopard quan apliques format de sortida iPod.

Per a aquells de vosaltres que feu servir aquest magnífic programa de generació de ScreenCasts, un consell: si el procés d’exportació resta interromput, genereu-lo en format mov (Web high quality) i desprès transformeu-lo a m4v amb QuickTime Pro o alguna altra eina.

Val a dir que la gent de ScreenFlow s’ho han currat força per trobar el problema i fins i tot estic fent de Betatester de la nova versió, aprofitant l’avinentesa.

PD: Gracies a tots els mosseguis que ens vàreu deixar suggeriments i comentaris en el Podcast Pills (1). El projecte seguirà endavant (desprès de l’estiu) amb més col·laboracions i nous formats.

Subscripcions als ScreenCast:

rss podcast rss itunes rss miro