Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

10 anys de la mort d'Steve Jobs

Avui tertúlia oberta parlant dels 10 anys de la mort d’Steve Jobs, de la caiguda d’ahir dels serveis de Facebook i de Phishing a un famós servei d’intercanviador de Criptomonedes.


PART 1:

  • 10 anys de la mort d’Steve Jobs, el dia després de presentar l’iPhone 4s. Homenatge a Steve Jobs a Apple
  • Usuaris de Coinbase, el sotfware wallet + interchange, han estat objectiu d’una campanya massiva de phishing i els seus comptes han estat hackejats. Blog de Coinbase.


PART 2:

  • Facebook, Whatsapp i Instagram cauen més de 5h-7h per un problema de routing de DNS (BGP).

Propostes Mosseguis:

  • (Jordi – Energia i Consum) “No trobar el que busquem a les botigues serà el pa de cada dia” – Entrevista a Alícia Valero
  • (Andreu Guinart – Guitarres de Lego) Guitarres Fender i Stratocaster de Lego
  • (SinnerBOFH – Podcast) El podcast “Seldon Crisis” (en llengua anglesa), narrat per en Joel McKinnon. El Podcast està molt bé, val molt la pena, té una molt bona producció, la música és original, i el logo està fet per l’artista que ha fet la majoria de les portades dels 7 llibres de la Fundació. Explica detalls interessants que poden passar per alt en una primera lectura, en fa comentari i presenta en plan àudio-llibre els diàlegs més importants. Si voleu llegir La Fundació, teniu aquest podcast com a company de viatge, ja que fa un episodi per capítol. En Joel és també autor de ciència ficció, membre de la Mars Society, @JoelGMcKinnon  a Twitter  i també està a YouTube.
  • (Guillem – Podcast) Per als obsessos de les dades i estadístiques, un nou podcast en Anglès: “Margins of error”. M’ha sorprès molt positivament! 
  • (Sergi – Windows) Pels que ara us passeu al sistema de les finestres (guiño, guiño)… Aquest projecte OpenSource reemplaça a l’explorador de fitxers de Windows, i ho fa molt bé. A més, té una característica que molts demanen a Microsoft des de fa molts anys, pestanyes !!