Durant els dies 3, 4 i 5 de juliol es celebrarà a Igualada la vint-i-cinquena PatiWar de “El Pati”, un esdeveniment trimestral que organitza aquesta associació de jocs de taula i ordinador.
A les PatiWars el que generalment es fa és jugar a un videojoc d’ordinador en xarxa, el Day Of Defeat. Per qui no el conegui, el DoD és un mod del Half Live ambientat a la segona guerra mundial. Hi ha dos bàndols, els aliats (nord-americans) i els alemanys (nazis), ambdós lluiten per aconseguir conquerir un mapa (un escenari real). Aquest videojoc el podeu trobar a la plataforma Steam. N’hi ha diferents versions, hi ha el DoD 1.3 i el DoD Source. El primer és el “vell”, el “clàssic” i el segon el més nou, on hi juga més gent i representa que està millorat, tot i que és força discutible.

Doncs bé, durant els dies que durarà la PatiWar no es jugarà ni al DoD 1.3 ni al Dod Source, es jugarà al DoD 1.0, la primera versió del DoD, la Beta. Hi jugarem celebrant l’aniversari del Pati (25 Patiwars en són moltes!) i per recordar vells temps, amb una mica de malenconia.
Aquest esdeveniment de lleure i diversió està obert a tothom qui ho vulgui, poden venir aquells que ho desitgin. A més a més, si és la primera vegada que vens, l’entrada és totalment gratuïta 😀 L’únic que heu de portar són els ordinadors, i sobretot moltes ganes de passar-ho bé. L’allotjament està inclòs i és gratuït, tenim un local on es celebra la PatiWar i on s’hi pot dormir perfectament, o bé a casa de companys de fatigues (membres del Pati), que una vegada desades les baionetes es tornen realment amables!

El pla seria aquest:

Divendres: Arribada a Igualada.
Dissabte: Vici “Vintage” DoD 1.0
Diumenge: Per resoldre… depèn de la nit – ejem-…

Podeu contactar amb el Pati a través del Facebook i podeu trobar fotografies i impresions de les darreres PatiWars a la web d’en Kumna-tar.

A veure si algú de per aquí s’hi anima, almenys que vingui a treure el cap per donar-hi una ullada -no cal haver-hi jugat cap vegada per venir, la qüestió és passar-s’ho bé i gaudir-ne!-, ja que tinc entès que fins i tot algun membre de MossegaLaPoma -com ara l’Arnau- va jugar durant una bona temporada al DoD.