Skype

De fa uns programes hem pogut incorporar la presència de col·laboradors en el Podcast gràcies a poder fer servir l’Skype per a fer trucades (ja sigui de Skype a Skype o bé a telèfons) durant l’enregistrament.

En el darrer Podcast fins i tot vam poder fer tertúlia creant una mena de multicanal on vam poder afegir a l’Ivan i al Miquel, per posar-vos un exemple, i així obrir encara més la participació.

Estem pensant en obrir l’espai de tertúlia encara més i aprofitar l’estona inicial del podcast on parlem de Macs a la vostra participació.

Si esteu interessats afegiu “mossegalapoma” al vostre Skype i aviseu-nos que voleu participar en el podcast durant l’enregistrament (ja sigui en escolta o ja sigui parlant).

Si ja teniu l’Skype instal·lat ho podeu fer també per mitjà d’aquest enllaç.

El proper enregistrament serà el dimecres 10 de Febrer de 10 a 12 del matí. I ens agradaria que us animéssiu i així ajudar-nos a fer proves.

En propers passos volem habilitar una sortida per streaming d’àudio durant l’enregistrament i permetre-us, poder escoltar l’enregistrament en directe, deixant l’Skype només per aquells que vulguin intervenir.

Gracies a tots per ajudar-nos a millorar! 🙂