educative_inovaeision

Com estem de moguda educativa , parlem-ne. Tant a Espanya com a Catalunya hi ha una comunitat d’emprenedors pedagògic que estan integrant les TIC a la educació. A través de la comunitat Moodle aquests darrers 4 anys he entrat amb contacte amb diversos grups que estan fent coses realment interessants. vala dir que la comunitat Moodle ens trobem cada any en una mena de congrés que anomenem MoodleMoot ( per els Ent Moots del senyor dels anells) i que aquest any organitzem a Barcelona. I dic que és una mena de congrés, perquè en realitat sembla més una trobada d’amics que treballen de dia i s’en van de farra de nit i consumim grans quantitats de mojitos, per estricta tradició. Però divago.

El tema educatió i TIC, sobretot ara que m’he apoltronat al sofà d’en Tomàs i que ell mateix hi està engrescat, serà un tema habitual a Mossegalapoma. Així ampliem temàtica i horitzons.

Avui us vull proposar un blog que porta una de les Patums de la innovació educativa : El Prrofesor Potachov de Moldavia. En Potachov és el professor d’art que m’hagés agradat tenir quan era petit. Un innovador impressionant amb punts de vista interessants ( que no sempre comparteixo, però això esta bé).