Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

MutenRa, Ludo i Macma

En Tomàs ha deixat a en Ludo, en MutenRa i en macma fent tertúlia tecnològica sense guió i no sabem com sortirà el programa aquesta setmana.


PART 1

  • En Raül ens explica que porta un parell de setmanes probant el OnePlus Open, el seu nou smartphone plegable.

 


 


Propostes Mosseguis:

  • (Joan Betbesé – Sèrie): El garaje del futuro, Robert Downey converteix alguns dels seus cotxes clàssic a elèctrics. Bon exemple de transofmacions dels cotxes.
  • (Tomàs Manzanres – Podcast):  No us perdeu el darrer episodi del Podcast “The rest is History”, en Tom i en Dominic entrevisten a en Tom Hanks sobre el projecte Apollo i la carrera espacial que va portar l’home a la Lluna. ës una delícia de podcast, no us el perdeu.
  • (Jesús Coll – Bilbioteca dins de Minecraft): Resulta que hi ha una biblioteca virtual gegant dins de minecraft plena d’escrits, revistes i aerticles d’opinió sense censura procedents de tot el món. Es pot accedir des de qualsevol lloc del mon i permet consulta rinfoirmació no censurada a residents de països ambn censura institucional.
  • (KarlusTarlux – Podcast)Hola! Us recomano el podcast de L’arrabassada entrevistant la Maria Nicolau parlant de cuina en general.