Bones senyors, senyores y senyoretes:

Tal com diu l’expressiu titol de l’entrada i per no perdre el costum, anem per recomanacions pre-nadalenques.

Començo amb el que pica més a la cartera, ja que pel mòdic preu de 140 € (aprox., es pot trobar per algo menys), Podem tenir en format d’àlbum de fotografies les 10 fantàstiques temporades de Friends.

El pack consta de 36 DVDs amb les 10 temporades de la serie creada per David Crane i Marta Kaufman i tots els seus extres. Suposo que a aquestes altures no fa falta explicar massa més d’aquesta serie.

Un parell de recomanacions musicals:

  • Gràcies a una entrevista per la radio he pogut descobrir un grup que m’agarada força, i el seu primer i únic disc es realment bó, parlo de Russian Red. Grup encapçalat per la madrilenya Lourdes Hernández, amb un indie-folk entre clàsic i fresc, totes les cançons són en anglés. De moment només tenen un disc al mercat anomenat: I love your Glasses.

  • En segon lloc uns clasics, almenys en el pais veí, ja que per aquí encara no entenc el perquè no han arribat massa (segurament perquè canten en francés). Tryo han publicat un nou disc en directe, que és una autèntica meravella. El disc s’anomena Sous les etoiles. Una mescla d’humor i critica social, tant per a dins a frança com a nivell mundial. Crec que és més fàcil posar-vos un exemple:

De moment ho deixó aquí, però os demanaria una mica de participació, i per cara a detallets nadalencs més tradicionals (no vull pas xafar l’entrada d’en Tomàs) que ens recomaneu?

Edito: Els dos disc recomenats els podeu trobar a spotify: Sous les etoiles i I love your glasses

Una abraçada!