Raül Arribas i Alvaro al podcast 99

La passada temporada, la cinquena, vam encetar el camí de la re-emissió del podcast de mossegalapoma per diferents emissores locals a Catalunya (ja en són unes 15 – moltes gràcies a l’acord amb la Federació de Ràdios Locals de Catalunya) i també fora del país (recordeu que ens podeu escoltar en català al centre de Madrid).

Ha estat una temporada on hem consolidat el model del podcast en un format estable i setmanal, amb seccions fixes i seccions rotatòries portades per col·laboradors de luxe com és el cas d’en Raúl Arribas (secció de jocs) i l’Àlvaro (Secció d’Android), sense oblidar a en Coke (Ciència) i a en Marc (Tecnologia culturalment dispersa)

Un any ple de convidats que han aportat nous punts de vista de la seva feina i l’ús de les tecnologies. Personatges com l’advocat Josep Jover, el periodista Sergi Mas, els dibuixants de còmic Andrés Palomino i en Cels Piñol, el director de l’APM i molts més.

Contents d’haver donat difusió, en la mesura de les nostres possibilitats, a desenvolupadors i empreses de casa nostra creadores d’aplicacions per iOS en català, i a grups de música de casa nostra: a cada programa heu tingut un tast de grups com Tona Gafarot, Calibre 12, Faèrica, The Big Jamboree, Ebri Knight, Txarango, L’Etern Retorn (Pepet va estar en directe al podcast 116), Quim Vila, EliteFunk i molts més.

Sisena temporada: novetats

Ràdio Ateneu Clot

A partir de setembre reprenem la producció del podcast en una nova temporada amb més participació dels col·laboradors, com en Raúl Arribas que estarà al programa cada setmana (si les seves múltiples obligacions li ho permeten), amb més convidats i amb voluntat de seguir fent focus en els desenvolupadors de casa nostra i portant al podcast empreses catalanes que han aconseguit sortejar la crisis gràcies a una estratègia encertada d’internacionalització i per mitjà de l’ús de noves tecnologies.

També ens podreu escoltar setmanalment per la FM (i internet) a la ciutat de Barcelona! gràcies als amics de Ràdio Ateneu del Clot amb qui hem tancat un acord de col·laboració i que emeten pel 89.5 a Barcelona i Barcelonès i amb qui, conjuntament amb l’equip de femradio, podrem emetre programes en directe. Ho farem de tant en tant i quan calgui cobrir algun esdeveniment especial.

One More Thing: Programa de notícies en vídeo Hangouts

Google+ Hangouts

Gràcies a la insistència d’en Ludo (que és molta – us ho asseguro) començarem a fer proves per portar-vos un breu resum de les notícies tecnològiques més rellevants de la setmana en format vídeo. La idea és triar les 4 o 5 notícies més rellevants, presentar-les i fer-ne un petit debat. No més de 5 minuts per notícia. Ho farem gràcies al servei de Hangouts de Google+. Els vídeos els trobareu encastats a les corresponents entrades al bloc i al nostre canal de YouTube.

Tenim moltes ganes de començar. Estigueu atents a partir de la primera setmana de setembre!!