Radio Art

Comença la 4ª temporada.

La passada vam iniciar, gràcies a l’esforç i tossuderia d’en Rai, les entrevistes a personatges rellevants on ens van explicar temes d’actualitat i la seva visió i forma d’ús d’internet en els seus projectes professionals i en el seu dia a dia personal.

Van passar pel podcast de mossegalapoma, entre d’altres, “Els Amics de Les Arts“, en Toni Bassas, Marius Serra o en Xavier Trias.

Seguir amb entrevistes a personatges interessants, seccions fixes, voluntat de fer streaming en directe d’àudio durant l’enregistrament i, principalment, obtenir la vostra participació són els factors claus del podcast aquesta temporada.

Anem a pams:

Participació del mosseguis

Twitter i el bloc seran, d’inici, les dues vies principals per dialogar amb vosaltres i rebre els vostres comentaris i suggeriments.

A Twitter podeu fer servir el hashtag #mossegui. Puntualment anirem anunciant els convidats i podreu fer preguntes que els hi traslladarem. També podeu fer servir el mateix sistema per “proposar-nos” convidats al podcast, principalment si els coneixeu, i ens podeu fer d’enllaç.

Tanmateix Twitter pot servir per que ens feu arribar també preguntes a respondre dins la secció “Dr Mac” o suggeriments a afegir dins la secció “Propostes Mosseguis“.

Per altra banda, entrades del bloc com aquestes, també poden servir per captar les vostres opinions i, com sempre, teniu el formulari de Propostes Mosseguis disponible també al lateral del bloc.

Seccions Fixes

A banda de l’entrevista, i quan hi hagi contingut adient, tindrem les seccions…

“Actualitat Mac”, amb la participació d’en Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català i d’altres col·laboradors.
“Dr. Mac”, on resoldrem dubtes i consultes tècniques
“Propostes Mosseguis“, on farem públics per a tots els oients els vostres suggeriments de qualsevol tipus.

Streaming on-line de l’enregistrament

És el nostre gran repte tècnic per aquesta temporada. Volem que us sigui senzill poder escoltar el podcast “en directe” mentre l’estem enregistrant, i que ho pugueu fer d’una forma tan fàcil com des d’iTunes o des del navegador.

Mentre això no arribi sempre podeu afegir-nos a l’Skype si voleu escoltar l’enregistrament en directe (o fins i tot dir la vostra)

Col·laboradors habituals

La temporada passada vam fer servir Google Wave per estar en contacte amb aquells de vosaltres que hi col·laboràveu de forma habitual en el podcast, treballant, de forma conjunta, el guió de cada programa.

Com ja sabeu Google va decidir, degut a la poca acceptació del Wave, tancar-lo, tal i com el coneixem ara, cap a finals d’anys. Suposem s’integrarà, com a concepte, dins altres aplicacions.

Això, i el fet que, tot i que era excel·lent per a recollir idees i comentaris sobre les mateixes d’una revolada, potser no era el millor sistema per a tenir un guió estructurat, doncs obligava a algú (en aquest cas a mi) a destriar les parts que composaven estrictament el guió de les que eren xat, i copiar-les a l’inici, cosa que suposava una feina extra.

Enguany farem servir Google Docs per treballar els guions de forma compartida amb els col·laboradors, i mantindrem l’Skype com a via d’entrada quan vulguin dir la seva durant l’enregistrament.

Tots aquells de vosaltres que vulgueu col·laborar amb el podcast de forma habitual deixeu-nos un comentari en aquesta entrada (quan us pregunti les dades afegiu el vostre compte de gmail, no serà visible, només ens servirà per afegir-lo a la llista de distribució) o bé envieu-nos un correu electrònic a podcast (arrova) mossegalapoma.cat.

Trobada mossegui

Estigueu “al loro” que avui us emplacem a una trobada mossegui…. escolteu el podcast 70… 🙂