equip i col·laboradors

Per respondre a la nova freqüència setmanal del podcast i a les necessitats de re-emissió d’aquest pel conjunt d’emissores locals que s’han apuntat (i les noves que s’hi apuntin) hem decidit fer alguns canvis d’estructura i consolidació de l’equip de producció.

La primera acció feta ha estat dotar d’estructura estable al guió setmanal.

GUIO SETMANAL

Presentació
SECCIÓ ROTATIVA (la que correspongui per setmana)
SECCIÓ ESPORÀDICA (si toca)
Concursos
TERTÚLIA PART 1
TERTÚLIA PART 2
PROPOSTES MOSSEGUIS
Acomiadament

Fora d’algun episodi especial, cada podcast tindrà unes seccions permanents i fixes (cada setmana), unes rotatives (1 cop al més) i unes esporàdiques (cada quan toqui).

Seccions Permanents

La Tértulia Mossegui continuarà sent la secció principal i de més durada de cada programa.

Tindrà dues parts: la primera centrada en el/els convidats, que s’integraran dins la tertúlia i que deixarem que fiquin cullerada, si així ho desitgen, en la segona part dedicada més a l’actualitat.

En aquesta segona part, com ja és habitual, ens continuarà acompanyant l’amic Miquel Labòria (Twitter) del Bloc d’Apple en Català

Seccions Rotatives

Tindrem 4 seccions rotatives, 1 per cada setmana del mes.

Setmana 1: Nova secció Android a càrrec de l’Àlvaro
Setmana 2: Nova secció de Videojocs a càrrec d’en Raul Arribas (Twitter) de “Ara Vadejocs” del Diari ARA.
Setmana 3: Secció de Ciència “I això per què” a càrrec d’en Coke (Twitter)
Setmana 4: Secció oberta de Cultura a càrrec d’Esther Solé (Twitter) o d’Educació i Ciència Ficció a càrrec d’en Ludo (Twitter).

Seccions Esporàdiques

Aquestes ja les coneixeu. Són “Congratulations” on felicitem i destaquem persones, webs, llocs, institucions que ens han agradat per diferents motius o, per contrari, la secció “A Cagar a la Via“, on critiquem actituds d’empreses i institucions que no ho han fet bé.

Sortiran quan tinguem contingut i sempre estan obertes a la vostra participació. Envieu-nos qualsevol felicitació o crítica per mitjà del nostre formulari de contacte.

EQUIP

Amb l’esquema anterior hem hagut de repartir-nos les tasques de gestió del podcast.

En Rai (Twitter) pren la responsabilitat de la producció i m’ajudarà en la conducció del programa i en Jordi Sánchez (Twitter) el control tècnic.

Un servidor, Tomàs (Twitter) segueixo com a responsable de la redacció i conductor del podcast.

I amb tot el conjunt de nous redactors esmentats quan hem parlat de les diferents seccions: Coke, Esther i Ludo i amb la participació externa d’en Raul i el Miquel.

Ens manca incorporar un nou redactor especialitzat en Android. Si vols participar contacta amb nosaltres.

Tot sense oblidar a en Jaume Singla (tertulià) i a l’Albert Bonet (veus, cunyes i jingles). Aquí podeu veure tots els detall de l’staff i dels col·laboradors.

CONCURSOS

Enguany ha estat una bogeria de coses sortejades a tots els #mosseguis. Des de mossegalapoma volem agrair a tothom que ens ha fet arribar llicències, codis promocionals o andròmines que, com sabeu, ens agrada repartir entre tota la comunitat.

També cal agrair a tots els que heu participat.

De cara al 2012 hem decidit canalitzar-los tot via podcast. Cada setmana anunciarem un nou sorteig, estarà vigent a Twitter durant 7 dies i donarem els guanyadors en el següent capítol.

Creiem que així endrecem millor la participació.

MÚSICA

La música del podcast de mossegalapoma normalment és amb llicència Creative Commons o bé cedida pels seus creadors. Hem intentat donar visibilitat a grups de casa nostra. Pensem que hi ha un esforç creatiu musical molt important i per nosaltres és un plaer fer de petit altaveu.

Seguirem en aquesta línia i animem a tothom que conegui a algun grup de casa o sigui músic, ens ho faci saber per punxar-la al podcast.

Gràcies a tots pel suport i bona entrada d’Any Nou.