Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona Codinenca

Actualitzarem aquesta entrada amb els logos i enllaços de les emissores locals que es vagin afegint a la re-emissió

Portem unes setmanes treballant intensament en les novetats que arribaran al podcast de mossegalapoma de cara al 2012. Ens fa molta il·lusió presentar-vos-les en detall, i hem pensat repartir-les en vàries entrades al bloc.

Com ja hem anunciat augmentem la freqüència del podcast que passa a ser setmanal i d’una hora de durada. L’enregistrarem cada dijous a les 12 del migdia.

Un podcast per setmana suposa una feinada considerable, amb el que ens ha calgut augmentar i reestructurar l’equip, treballar en detall els guions, etc. De tot això en parlarem en properes entrades.

Aquesta nova freqüència ens dóna l’oportunitat d’oferir gratuïtament el podcast per a la seva re-emissió a diferents emissores locals del territori. Ja ho estem fent a CoolturaFM (Sabadell) i Ràdio Montblanc i augmentem fins a 8 a partir del primer programa de Gener, com veieu en el banner superior.

La intenció és sumar-ne moltes més al llarg de l’any.

Per tant, si sou una emissora local o coneixeu als seus responsables, i voleu que el podcast de mossegalapoma es re-emeti per les seves ones, escriviu-nos via formulari de contacte.

El podcast continuarà estant disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS