ludo - marc alier

Vull comunicar-vos diverses novetats que afecten a aquest bloc i al podcast i que em fa molta ilusió comentar.

La primera és que aquest dissabte tarda hem anat a fer una birreta amb en Ludo i hem enregistrat part del contingut de l’episodi 10 de mossegalapoma. No sé com s’acabarà escoltant. Encara no tinc els fitxers d’àudio, però espero que el soroll ambiental ens permeti finalment editar-lo dins el Podcast.

Si tot va bé, el nou podcast sortirà entre aquest diumenge i el proper dimarts.

D’altra banda en Ludo s’ha animat a participar com autor en el bloc de mossegalapoma. Vull agrair-li públicament el seu oferiment i estic segur que tots en gaudirem força de les seves entrades aportades per algú que està molt ficat en temes d’innovació, a banda de la gran perícia didàctica pròpia d’un bon “profe de la uni”. Ja veureu, si el temps i el milió d’activitats que fa li permeten escriure per aquí, lo interessant de les seves aportacions.

Per altra banda també informar-vos que ja tornen a funcionar correctament les descàrregues del Podcast en mp3. Com sabeu Podomatic (el lloc on estan allotjats els darrers capítols del podcast en mp3) van tenir una greu fallada de hardware i va perdre molta informació aportada pels usuaris. Per sort tenia una còpia de seguretat local i, ara que he tingut temps, l’he tornat a penjar.