mobileme logo Els que som usuaris de mobileme hem rebut aquest mati un correu d’Apple disculpant-se pel mal funcionament d’aquest servei i comunicant-nos que ens afegeix 60 dies més gratuïts als 30 que ja ens va regalar fa unes setmanes per les mateixes raons.

Pwnage Tool Per altra banda ahir va sortir una nova versió de firmware per l’iPhone, la 2.0.2, que els usuaris d’un iPhone de primera generació amb Jailbreak NO hem d’actualitzar.

Ja fa alguns dies, tot just quan marxava de vacances la gent de DeviPhone van treure una nova versió dels Pwnage Tools, també de nom 2.0.2 (no confondre amb la del firmware de l’iPhone nova) que, basada en el firmware 2.0.1, incloia noves millores i, entre d’altres novetats, el famós “Installer” en la seva darrera versió. Tot just ara estic realitzant l’actualització seguint les instruccions publicades per Applebloc.

També coincidint amb la meva marxa, en el bloc d’en Miquel, es publicava la notícia que l’Espitgn, en Jordi, amb l’ajuda d’en Xin, seguint amb la bona feina feta, posaven al nostre abast la traducció al català dels menús de l’iPhone amb Jailbreak en les versions de firmware 2.0 i 2.0.1.

Per a la traducció al català consulteu aquest article i aquest (nova versió) del Bloc d’Apple en Català