keynote 9.9.2014

keynote 9.9.2014

Com ja va sent tradicional a la tornada de vacances d’estiu Apple ens convocat, dimarts 9 de setembre, a una nova Keynote.

Seguint la trajectòria dels anuncis de la companyia de Cupertino, ara toca la presentació dels nous iPhones, enguany amb els persistents rumors sobre 2 models d’iPhone 6, el de 4.7 i 5.5 polzades pel que fa a la mida de la pantalla, i amb el nou processador A8.

Les versions betes per a desenvolupadors de l’iOS 8 ja han tingut el seu clàssic recorregut amb el que el llançament dels nous aparells arribarà de la mà de la nova actualització major del sistema.

També els rumors apunten a la sortida del nou rellotge intel·ligent d’Apple, l’iWatch.

També com va sent tradicional farem seguiment conjunt a Twitter sota l’etiqueta o coixinet #keycat. Dimarts 9 a partir de les 18:30 (mitja hora abans que comenci oficialment la Keynote) ja ens trobareu fent-la petar a la xarxa de l’ocell blau.

La primera setmana de setembre reprenem l’enregistrament del programa i, com és lògic, a la tertúlia farem previsió del que pensem aportarà com a novetats Apple i, la setmana de la Keynote, tindrem un resum especial liderat pen en Ludo.