Apple Store Passeig de Gràcia

Darrera d’aquest autobús vermell sembla que tindrem la segona Apple Store de Barcelona, segons confirmava ahir, de fonts de l’Agència EFE, a La Vanguardia.

Aquest edifici, antiga seu del Banesto, és ara propietat de la immobiliària Andybal i sembla que la primera planta, de 800 metres quadrats, més el soterrani, conformaran la nova Apple Store del centre de la Capital Catalana.

Apple Store Passeig de Gràcia

Tot i que el titular de La Vanguardia diu que l’obertura es preveu abans de 30 dies, hi ha persones que en els comentaris han dit que impossible. Degut al deteriorament actual de l’edifici i la necessitat de fer importants reformes.

El que podria tenir més sentit és que s’obrís just abans del Nadal.

A la inauguració de l’Apple Store de La Maquinista nosaltres vam ser testimonis de com el representant internacional d’Apple va dir que hi haurien més Apple Stores a Barcelona (en concret 3), aquesta del Passeig de Gràcia i una nova possiblement al Centre Comercial de L’Illa Diagonal.

Sembla que l’estratègia d’Apple a Europa és obrir moltes Apple Stores, com ja tenen als Estats Units. Precisament aquest passat dissabte, França inaugurava la cinquena Apple Store al Centre Comercial Vélizy 2, a Paris, darrera del barri de Meudon.