mossegalapoma app portada

Ja tenim la primera App de mossegalapoma disponible a la App Store!

Gràcies a l’esforç d’en @jordixou i a la coneguda tossuderia d’en Rai (@wolffan) ja està disponible la primera versió de la nostra App amb la intenció de provar tot el procés de creació i publicació d’Apps d’Apple tot aportant funcionalitat als #mosseguis.

En aquesta primera versió trobareu 3 opcions: Twitter, Podcast i RSS

mossegalapoma app funcionalitat

Des de l’opció Twitter podeu llegir les darreres piulades del nostre TimeLine, veure la llista dels darrers podcast i directament escoltar-los des del player de l’entrada o prement l’opció “audio mp3” per a executar el player de l’iPhone, i estar al cas dels darrers articles via RSS.

Som conscients que és una primera versió i ens caldran moltes millores.

D’entrada hem rebut moltes queixes de l’intrusisme del logo, com a fons, en les pantalles de funcionalitat i que no permet una correcta lectura. És cert, amb el que directament el traurem, deixant el fons en blanc, per facilitar l’experiència d’usuari.

Per altra banda ja estem treballant en una nova icona exclusiva de l’App i volem afegir una quarta opció que permeti escoltar el podcast “en directe” quan l’estiguem enregistrant (tan bon punt l’streaming des de l’estudi de Radio Art estigui disponible).

L’App es gratuïta i compatible amb els dispositius iOS amb versió 4.3 o superior.

Animeu-vos a descarregar, valorar i provar-la, i doneu el vostre parer per anar-la millorant. Gràcies #mosseguis!!