El Picasoques Podcast

Si sempre em fa il·lusió parlar-vos d’un nou bloc ja sigui parlant de Mac o no, en català, avui, la il·lusió és triple.

En primer terme perquè el que vull comentar-vos no és l’aparició d’un bloc, si no d’un nou Podcast i en català!! “El Pica-soques“, produit per en Jordi SB de Prismax.cat, i on ens parla de Fotografia, Cinema i Bandes Sonores.

En segon lloc perquè en Jordi SB és un amic que ja ha col·laborat amb el podcast de mossegalapoma, concretament amb el #6, parlant de fotografia i, segons em consta pels vostres correus i comentaris va ser una col·laboració força interessant.

I en tercer i darrer lloc perquè espero haver influït una mica en haver animat a en Jordi a tirar el projecte endavant i, en certa manera, em sento una mica “tiet” de la criatura del podcast. 😛

No hi ha masses podcasts en català, ho comentàvem no fa massa amb en Toni Sellas, professor universitari, excel·lent comunicador i també podcaster de Cabòries Digitals; i l’aparició d’un podcast nou a la Catosfera encara és, de fet, tot un aconteixement!

Des de mossegalapoma animar a en Jordi SB a tirar endavant el seu podcast i que “El Pica-soques” tingui molts i molts capítols per endavant.

També teniu disponible la subscripció a “El Pica-soques” via iTunes.