microgestio banner Ja ho haureu vist de forma col·lateral dins l’anunci del seguiment de la WWDC’08 i ara volia parlar-ne amb una mica més de detall d’aquesta nova etapa de patrocini o col·laboració amb Microgestió.

Els que sou lectors habituals de mossegalapoma.cat sabeu que el bloc no ha tingut, al llarg de la seva història, publicitat de cap tipus, ni tan sols de Google Ads, més enllà d’una prova que vàrem fer amb Top Travel.

Aquesta ha estat una màxima que he volgut seguir de forma rigorosa, en l’intent de cercar una publicitat que també us aportés a vosaltres algun valor, i no els clàssics clics de Google que no porten enlloc, en un àmbit tant reduït com el nostre.

Trobar un model publicitari de valor a totes les parts (inclosos vosaltres que sou una part molt important) i original, no és el més fàcil d’aconseguir en Internet en els temps que corren.

Per fi, estic content de poder-vos anunciar que hem arribat a un acord publicitari amb l’empresa Microgestió, “Premium Reseller” d’Apple, Servei Tècnic, Centre de Formació Autoritzat i “Solution Expert” per l’Edició Professional de la casa de Cupertino.

Aquest acord l’hem fet en conjunt tant mossegalapoma.cat com el Bloc d’Apple en Català de’n Miquel Labòria, amb el que garantim a Microgestió una àmplia difusió publicitària en un dels mercats que li és propi: l’entorn Apple i Mac en Català.

Per altra banda els fruits d’aquest acord ja els podeu veure. Gracies a això podem sortejar entre tots vosaltres un iPod Nano de 8GB i esperem que hi hagi més sorpreses agradables i novetats interessants properament.

Per tot això, aviat, veureu el banner del col·laborador en el sidebar.