I tot amanit amb la presència d’un més que prim i amb una veu envellida, però damunt de l’escenari i agraït als donants d’òrgans, Steve Jobs.

Demà en parlarem en detall en el Podcast que intentarem pujar el més ràpidament possible per a que el tingueu aviat disponible, però us volia deixar amb algunes imatges i algun breu comentari del que ha donat de si la Keynote “musical” d’avuí:

nou nano fm 2009

Qui ho hauria de dir que l’Steve Jobs aprovaria un iPod amb ràdio FM (ell que les odia per que li fan la competència al seu preuat iTunes…) doncs sí senyor.

Uns nou iPod nano amb càmera de vídeo, ràdio FM, pantalla de 2,2′, micròfon i un podòleg podòmetre i amb dues capacitats: 8GB i 16GB i tota la gama de colors habituals.

itunes 9

Que consti que ho vaig predir a l’anterior capítol del nostre podcast. iTunes 9 per fi rep un rentat de cara (i de look) que li convenia i força doncs, crec que hi estareu d’acord, s’havia anat quedant una mica antic. El nou iTunes (amb re-disseny inclòs de l’iTunes Store) sembla que avanci un pas cap a convertir-se en una mena de media player estil XBMC. Respecte a les darreres versions hi ha un munt de canvis. El millor que podeu fer és descarregar-lo i provar-lo.

iPhone 3.1

El més important de la nova versió del sistema operatiu de l’iPhone, encara està per veure, i és el fet si, finalment, la bateria es capaç de durar una mica més que amb la 3.0.

La segona cosa important és que, si tens un iPhone 3GS amb jailbreak, no actualitzis encara.

nou iPod Touch

Un iPod Touch nou amb 64GB i rebaixa de preus significativa a la resta de models però sense la tant comentada càmera

.

Wanna know more? listen mossegalapoma podcast 48! 😀

Vídeo: Guizmodo
Imatges: apple.com