Esdeveniment Apple 23 octubre 2012 - iPad Mini

Apple ja ha enviat les invitacions als mitjans convocant-los el proper dimarts 23 d’octubre, a les 19h hora catalana, al teatre “San José” a Califòrnia per una nova presentació.

Fa temps que els rumors apunten que Apple estaria fabricant una versió reduïda de l’iPad, l’iPad Mini, amb una pantalla de gairebé 8 polzades. La paraula “little” en el text de l’anunci “We’ve got a litte more to show you” podria apuntar a aquesta possibilitat.

Des del traspàs de Jobs Apple ha començat a fer coses estranyes com ara la decisió unilateral de suprimir l’aplicació de mapes de l’iOS substituint-la per una xirimoia que no arriba a categoria d’alfa i sense app alternativa pels usuaris.

Amb Jobs al capdavant de la companyia aquesta sempre havia estat molt curosa en limitar la gama de productes dins les diferents línies de dispositius. Ara Apple sembla trencar aquesta premissa i traurà un iPad mida “txustaca“.

Només el temps, el preu i la reacció de la competència, faran de l’iPad Mini, un èxit o una anècdota.

Apple també podria aprofitar la conferència del dia 23 per anunciar alguna actualització en els Mac Minis, iMacs o MacBook Pros.

Com sempre a Twitter ho seguirem sota el hashtag #keycat.