Potser a alguns os ve de nou, però fa uns dies es va publicar que Manhattan habia esgotat tot el seu stock del preuat telefon de l’empresa de la poma mossegada en totes les Apple Stores de la capital del estat, fins i tot a l’espectacular centre situat a la coneguda cinquena avinguda (el de la imatge), que sigui dit de pas podré contemplar en directe aquest Agost jeje.

Doncs precisament ahir vaig estar parlant amb un contacte a NY que en aquell precís moment tenia un parell d’Iphones a la mà (un de 8 Gb i un de 16 Gb) i es trovaba al Apple Center més nou, el de la 14th.

Per tant els que espereu el vostre aparell des de la gran Apple estigueu tranquils!

Bones noticies pels que aneu una mica justets de peles, llegim a engadget, que Apple ha posat a la venda els primers iPhones refurbished, o sigui aparells que han estat enviat al servei tecnic amb algun problema, han estat reparats i ara els posen a la venda per un preu la mar d’interessant, $249. Apple ens dona totes les garanties que aquests aparells son com nous, podriem dir-ne iPhones Km 0. Aquests els podem trobar només als EEUU, a les botigues que té l’operador AT&T repartides per tot el pais.

Per altre part el nostre amic Zibri ja ha publicat una nova versió del conegut ZiPhone, el qual ens assegura que ja es 100% compatible amb els iTouch, així quefem content algún dels lectors que li estava donant problemes amb el seu iPod.