La societat japonesa Nikon, especialitzada en càmeres de fotografia, prismàtics, elements de mesurament i microscopis, acaba de treure a la llum una nova càmera de fotos compatible amb els dispositius iOS d’una funcionalitat molt especial. Sembla que  Nikon també es puja al carro del sistema operatiu mòbil mes segur i potser mes estes del moment.

La nova Nikon Coolpix S1200pj porta una característica que encara no coneixíem en aquest sector fotogràfic (malgrat Nikon ja va fer alguna incursió sense èxit fa un parell d’anys) i és que inclou un projector en la seva part frontal, per la qual cosa permet que puguem reproduir les imatges que prenguem a l’instant en una paret amb una certa qualitat. Si a això li vam sumar que podem connectar la càmera Nikon al nostre iPhone, dóna com resultat la reproducció de videos (fins i tot de youtube) i imatges en qualsevol paret.

 

Les característiques principals de la càmera Nikon Coolpix S1200pj són les següents:
Pantalla de 3″
14,1 megapíxeles
Zoom òptic x5
Grava videos en HD (720p) amb so stereo.

Aquesta càmera està previst que sigui llançada al mercat a mitjan setembre i a Espanya es preveu que aconsegueixi un preu aproximat de 380€ (encara que encara ho tenim per confirmar) i es podrà comprar, com hem vist en les imatges, en color negre i en color rosa.

Mes informació (en àngles) aquí.