mlp269

Tornem de l’impàs de Festes i ho fem amb un programa dedicat 100% a tertúlia tecnològica on parlem de que Netflix esdevé global, la nau recuperable Falcon 9, nova bateria de grafè i molts temes més.

Tertúlia

Netflix esdevé global

amazon_logo_black_510x120

Enllaç d’afiliats a Amazon

podcast iTunes logo

Podcast a iTunes – Deixa’ns comentaris i valoracions

– CES: Segway
– CES: “Internet of Insertables”
– Coet Falcon 9
Mossegalapoma programa 248 sobre mineria d’asteroides.
– Nova bateria de grafè de Graphenano
– Nou ordinador quàntic D-WAVE 2X de Google i la NASA.
Totes les versions de IE anteriors a la 11 deixaran de rebre suport oficial per Microsoft a partir del 12 de gener de 2016.

CAPSiDE patrocina aquesta secció

Propostes mosseguis

– (Marc) En Ludo, amb companyia de la seva parella, la Maria José, ja han publicat el seu primer llibre “Pan sin gluten” a Amazon. Un llibre de receptes pràctiques dedicat a les persones amb celiaquia.

– (Tomàs) Motxilla Thule amb capacitat per portàtil MacBook PRO fins a 17’’ i amb zona reforçada.

– (Tomàs) Connector-expansor USB 3.0 1×4 de la casa Ugreen per 9,99 €

– (Rafel Jesus) Ens parla del nou servei “Puput” de l’empresa catalana Paradoxa que ens llegeix els correus electrònics més importants sense necessitat d’estar connectats a Internet.

– (Jordi Ramot) El responsable de Wikiloc, aquesta app genial per descarregar, enregistrar i compartir rutes de muntanya, feta a Catalunya, cerca desenvolupadors d’iOS i altres possicions. Més informació

– (Pere Farrando) Podcast “Systematic” (en anglès) Que condueix un dissenyador passat a desenvolupador, Brett Terpstra, i on cada setmana porta convidats interessants.

– (Tomàs/Pere Farrando) Screencast online de Don MCallister. Si ets nou en Mac o vols aprofundir i treure’n el màxim suc del sistema i de les principals aplicacions tens més de 600 vídeo tutorials a la teva disposició. (Subscripció mensual a 8 € / mes, 6 € / mes en pagament anual)

– (Carles Caño) Ilepo 360 teclat BT compacte i plegable.

Emissores locals que emeten mossegalapoma

Emissores locals