Tim Cook, tot i dirigir Apple, no deixa de ser una persona gelosa de la seva privacitat, per això sorprèn i és notícia, que hagi concedit aquesta entrevista a la NBC.

El podeu veure passejant per l’Apple Store Grand Central, a New York, una de les joies de la corona i on, curiosament, alguns clients de la casa de la poma no el reconeixen.

A l’entrevista comenta diferents aspectes produïts durant la seva direcció un cop desapareguda la figura d’Steve Jobs. Destaca el comentari clar i directe “la vam cagar amb l’App de mapes“.

També comenta els motius sobre la decisió del nou connector “lightning” i, en relació a Samsung, afirma que a Apple li agrada la competència… però volen que els altres inventin els seus aparells.

I al final parla d’un possible TV… però somriu i afirma que “nosaltres hem de fer focus en fer grans productes. I grans productes només es poden fer en comptades ocasions

Us deixem amb el vídeo de l’entrevista (en 2 parts)

A la segona part li pregunten per la típica polèmica als mitjans nord-americans aquests dies sobre la fabricació dins o fora dels Estats Units i Tim Cook intenta justificar que tot i que la fabricació dels iPhone és fa a la Xina, moltes parts, com ara els vidres, són fabricats a Kentucky, i que Apple ha creat més de 600.000 llocs de treball als USA.

A l’entrevista la NBC ha respectat la intimitat de Tim Cook, li ha preguntat què fa per mantenir la calma, per relaxar-se de l’estrès de dirigir una companyia com Apple, al que el CEO ha contestat que, s’aixeca ben aviat (com el nostre admirat Guardiola) i que a les 5 és al gimnàs i, quan la feina li ho permet, va a gaudir de la natura als Parcs Nacionals.

L’entrevista a la web de NBC (on hi ha l’opció de subtítols)