Feia temps que no escrivia res, i ara que ho faig és un offtopicazo del quinze.

Com per a molts es conegut sóc un series adicte, i la veritat es que em “trago” qualsevol serie de més de 5 episodis que passa per les meves mans.

Com que ara per nadal qui més qui menys tindrà alguns dies de vacances, os recomanaré alguna serie fora de les típiques (Lost, Prison Break…)

La primera d’elles fa forces temporades que està en curs (actualment a la 5ª), és de la premiadissima ABC.

BOSTON LEGAL

És la historia dels advocats d’un bufet molt prestigiós de Boston. Un dels socis fundadors està com una regadora (Danny Crane), l’advocat “protagonsita” Alan Shore, està tan o més boig que els seu millor amic Danny (Alan es democrata y Danny republicà, les seves converses no tenen pèrdua). 

Va per als més freaks: Qui encarna a Danny Crane (dreta de la foto)…?

 

CHUCK

Hi ha tant d’acció com d’humor. Un treballador d’una botiga d’electrodomestics, a través del mail d’un antic conegut, se li graven al cervell tots els datos de la inteligencia americana. Des d’aquest moment una agent (tia buena) de la CIA i un “matón” de la CNA el protegeixen en les misions, mentres ell continua treballant al Buy More. 

No és una gran serie però si molt entretinguda.

I per últim,

Dirty Sexy Money

La van començar a fer a Antena 3 (desconec si encara la fan).

La història d’una de les families més riques de New York amb els seus excesos, i el seu advocat, un home sencill que es troba amb tot aquest “percal” quasi sense voler…

Tampoc es una grandissima serie però enganxa força. Sense voler ofendre a ningú, agrada molt a les unitats femenines.

 

A veure si algú s’anima a seguir-ne alguna i comenteu que os semblen.

Una abraçada a tots/es!