Iuri Aranda i Joan Casas de uWhisp al programa 209

Iuri Aranda i Joan Casas de uWhisp al programa 209

  

Ens visiten en Joan Casas i en Iuri Aranda de uWhisp, aquest servei de clips d’àudio de grans mitjans i incrustat a les xarxes socials.

En temps d’actualitat tecnològica molts temes, entre d’altres, parlem de la Surface Pro 3, aquest híbrid de taula i ultra-portàtil de Microsoft.

  

Conversa amb en Joan Casas i en Iuri Aranda de uWhisp

– Què és Uwhisp, quines característiques el diferencien d’altres serveis de compartició d’àudio.
– “De uWhisp hi destaquem el control del client sobre els continguts i el control del tràfic que aquest genera i el nostre valor afegit per als mitjans de comunicació de fer de pont amb les agències de publicitat”
– Com neix i com creix la idea de uWhisp?
– L’any 2012 uWhisp guanya World Technology Network en la categoría de marketing de comunicació
– uWhisp i el món del podcàsting
– Vídeo i nous serveis a uWhisp

  

Actualitat tecnològica

– Microsoft presenta la Surface Pro 3

– Coses que ens han cridat l’atenció dels rumors al voltant del WWDC. Apple estaria desenvolupant un sistema domòtic i que també estaria experimentant amb una versió adaptada del processador ARM per Mac.

– L’esperat servei de música per streaming a YouTube s’estaria allargant perquè Google estaria acabant de tancar les negociacions amb companyies discogràfiques Indie.

(Tomàs) Jeff Bezos (CEO d’Amazon) ha estat designat com el pitjor “jefe” del món a Berlin en el marc del 3er Congrés de la Confederació Internacional de Sindicats.

PornHub està ja disponible per streaming (des del teu dispositiu mòbil) al Chromecast.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (@SinnerBOHF) Ens recomana el blog “les putes receptes de la iaia“.
– (Tomàs) (utilitats web) Llocs web on descarregar fonts gratuïtes per Windows / Mac / Linux FONTPALACE i FONT.DOWNLOADATOZ.
– (Guillem Alsina) El CCCB acollirà, entre el 19 a 21 de juny, la tercera edició del WebVisions Event.
– (Carles Caño) Ens parlar de “auug.com” i del seu producte per crear i compartir música en un iPhone o en un iPod Touch.

Motion Synth for iPhone and iPod touch from AUUG on Vimeo.

– (Raul) Watch_Dogs, l’esperat videojoc de món obert amb tocs ciberpunk que té lloc a Chicago a un futur proper, és a la venda des d’avui.

  

Música

Grups / Artistes: Bluebox Sampler
Àlbum:
Cançons:

  

Escolta’ns també a:

Antena Local

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida