Andrés Palomino al programa 207

  

Entrevistem al dibuixant Andrés Palomino amb qui parlem de distribució digital, autoedició i pares frikis.

L’actualitat tecnològica gira a l’entorn de la sentència dels tribunals europeus a favor del dret dels usuaris a l’oblit en l’àmbit d’Internet i la reacció de Google al respecte. També ens fem ressò d’un possible canvi de la interfície web de Gmail i avancem allò que es comenta com a novetat, per part d’Apple, al WWDC’14 al juny.

  

Conversa amb Andrés Palomino

CrónicasPSN
– Procés de generació d’idees i de producció de la tira còmica diària.
– “Manual para padres frikis
– Gran èxit a Gigamesh.
– Formats de distribució, en particular del digital.
– Com està el món de la producció i l’auto-producció en el món dels còmics.
32è Saló del Còmic de Barcelona

  

Racó mossegui

Gràcies a l’amic #mossegui Dani Farré Huguet, pare del servei/pàgina d’inici “inici.info”.

En Dani ens porta un truc que podeu aprofitar per cercar dins webs no directament presents a “inici.info”. Si al quadre de cerca escriviu “mossegalapoma chromecast” i premeu les tecles CTRL + ENTER us presentarà els resultats directament de la nostra web. De la mateixa forma ho podeu fer servir per altres diaris digitals o blogs, per exemple el New York Times.

  

Actualitat tecnològica

– Sentencia dels tribunals europeus contra Google i altres cercadors reconeixent el dret ciutada a l’oblit. Comunicat de Google al respecte.
– Google estaria provant una nova interfície d’usuari web de Gmail, segons informa Geek.com.
– Apple compra Dr. Dre’s Beats Electronics per 3.200 milions de dòlars. Notícia a Telegraph.
– Nous iPhone 6 de 4,7 i 5,5 polzades.
Mac OS X 10.10 (Syrah o Yosemite).
– iOS 8.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Andrés Palomino) El mateix Andrés tornarà a signar el seu còmic “Manual para Padres Frikis” el 24 de maig de 2014 a les 12h a la Llibreria Gigamesh de Barcelona.
– (Jordi Oca) (App) El boníssim joc “Infinity Blade II” per iOS està d’oferta a l’App Store.
– (Tomàs) Exposició “Big Bang Data” al CCCB fins al 26 d’octubre.
– (Sílvia) Dins el Guitar Festival, tenim el concert de Crystal Fighters aquest dijous i recordeu que el dia 17 tenim la nit de museus!
– (Sílvia) Oferta de feina es cerca un desenvolupador (o equip) que pugui crear l’aplicació per promure tot un conjunt d’emoticons relacionats amb la cultura catalana (que ja estan dissenyats), per iOS com Android. Interessats envieu CV i proposta a saraijm@gmail.com – podeu sol·licitar més informació a la mateixa adreça de correu.
– (Rai) Google començarà a afegir la nostra cara o avatar a anuncis, com si estiguessin avalats per nosaltres mateixos. Aquesta informació ha aparegut a Gizmodo. Si no vols que el teu avatar o foto aparegui has de desmarcar l’opció que apareix al final d’aquesta pàgina de la configuració de Google.
– (Carles Caño) (App) (Mac OS X) Còpia de Popcorn Time: “Cuevana Storm” que permet no només veure directament pel·lícules, si no també sèries de tv.

  

Música

Jamendo.com
Grups / Artistes: SoundStatues
Àlbum:
Cançons: Admire

  

Escolta’ns també a:

Antena Local

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida