Francesc Casadellà a mossegalapoma

  

Parlem de Som Energia, la cooperativa d’energia verda, amb Francesc Casadellà soci i responsable de la part tecnològica.

En temps de tertúlia ens ocupem de la inauguració de la nova llibreria Gigamesh a Barcelona i de la sortida d’Office per iPad.

  

SOM ENERGIA – Francesc Casadellà

– Francesc Casadellà és també director del Curs d’Especialització per a Community Managers de la Universitat de Girona que té lloc a l’Eram i forma part també del Consell 2.0 d’aquesta universitat”.
– L’equip creatiu de La Perruquera Publicitat.
Som Energia: la cooperativa de socis per un model d’energia verda i sostenible. Inicis i funcionament.
Som Energia: inversió i responsabilitat dels associats.
Som Energia: gairebé ja 14.000 usuaris, com us organizeu?
Som Energia: novetats i plans de futur.
Som Connexió

  

RACÓ MOSSEGUI

– Paella de bits tanca.
– Fotografies dels vostres escriptoris, preparació del dossier sobre malware i virus per Mac: tot a la Comunitat mossegui a Google+

  

TERTÚLIA TECNOLÒGICA

– Inauguració de la nova llibreria Gigameish
Office per iPad i alters aplicacions natives de Microsoft per iOS
– Facebook compra Oculus Rift

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Tomàs) FOTOGRAFIA SOCIAL – MicroCatalunya: Nou projecte d’en Marc Serena i l’Edu_Bayer amb aquest nou projecte sobre els 300 micro pobles del nostre país.
– (Carles Caño) Comunitat “Chromecast Hacks” a Google+.
– (Francesc Casadellà) CYCLORAMIC Genial App de fotos per iOS. Vegeu-ne un exemple:

Foto de l'estudi feta amb Cycloramic

– (Jordi Oca) METR0: App que ens ajuda a planificar i portar a terme els nostres viatges. Permet descarregar off-line tots els transports públics, parades, llocs més turístics, etc.
– (Tomàs) NOU LLIBRE de la Gemma Pasqual: “Xènia, tens un WhatsApp”, una obra en què s’endinsa en les relacions juvenils condicionades per les noves tecnologies.

  

Música

Grups / Artistes: Victoria Caffè (jamendo.com)
Àlbum: Game of Fools
Cançons: By Omission

  

Escolta’ns també a:

Antena Local

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida