Equip del mossegalapoma al programa 194

Equip del mossegalapoma al programa 194

  

Tertúlia 100% en aquest mossegalapoma amb un informe estrella analitzant alternatives d’aplicacions de missatgeria més enllà de WhatsApp.

També parlem de com funcionen les aplicacions que estafen als usuaris d’Android, la nova versió del S.O. de Blackberry que facilita l’instal·lació d’Apps d’Android i ens fem ressò de l’anunci que farà Samsung del nou Galaxy S5 el proper dilluns 24 de febrer a Barcelona, durant el MWC.

  

Tertúlia 100% mossegui – 1ª part

– Informe d’alternatives a Whatsapp
Telegram i aquí versions desktop no oficials per a tots els sistemes (Mac, Windows, Linux)
– Google Hangouts (article d’AndroidCentral.com)
GroupMe per Windows Phone.

– “Així estafa una App d’Android” (article original de “elandroidelibre”.

– Samsung llençarà el Galaxy S5 a Barcelona durant el MWC

Nou AppleTV amb Apps?

  

Racó mossegui

– “Escriure en un Mac”: Vídeo tutorials d’en Pere Ferrando Canals sobre trucs que cal saber per a escriure correctament amb el nostre Mac. El vídeo podcast a iTunes es diu: “Escriure en un Mac” , i a la web

– Els àudios del programa de mossegalapoma també estan disponibles al Canal Digital, la revista tecnològica del diari d’informació general, en format online, “Nació Digital”.

  

Tertúlia 100% mossegui – 2ª part

– Google ha venut la divisió de fabricació de mòbils de Motorola a Lenovo.

– Apps preinstalades en SOs de mòbils que ocupen més RAM de la desitjable.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Xavi Vidal via G+) (Servei Web) BuyersGuide de MacRumors
– (Carles) Google torna a obrir el Chromecast per afegir-hi Apps.
– (Tomàs) (Formació gratuïta) Divendres 28 de febrer de 15h a 18h, a les oficines de CAPSiDE a Plaça Catalunya, 1 (edifici de El Triangle) a Barcelona donaré una sessió informativa GRATUÏTA “Introducció al Cloud Computing per a empreses”. Places limitades.
– (Tomàs) (Lluís Quevedo) (Formació MOOC) sobre “Social Media for Journalist” que promou la Universitat de Texas (a Austin) dins el “Knight Center for Journalism in the Americas”.

  

Música

Grups / Artistes: Naraina (nou disc)
Àlbum: Ara toca volar
Cançons: El Primer Estiuet / Vudú

  

Escolta’ns també a:

Antena Local

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida