Jair Domínguez
Foto: font vikipèdia

  

Ens visita en Jair Domínguez, membre de “la segona hora” a RAC1 i autor del llibre “99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents”

En temps de tertúlia recordem que el Macintosh, el famós “PC” d’Apple fa 30 anys aquesta setmana, ens fem ressò del problema de les compres integrades a l’iPhone (la contrasenya i la finestra dels 15 minuts) i expliquem com es desactiva i finalment explicarem que podríem veure el primer Nokia amb Android aquest estiu.

  

“99 coses que hem d’aniquilar abans de ser independents: Jair Domínguez

99cosesquehemdaniquilar

– Jair Domínguez (@vedellconsagrat a Twitter) és escriptor, periodista i guionista
– Darrer llibre: “99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents
– “La Segona Hora” a RAC1
– Les polèmiques a Twitter amb “La Roja” i altres – el periodisme i la informació escombraria
– El projecte del centre Kulturale a Figueres.

  

Tertúlia d’actualitat tecnològica

– El Macintosh fa 30 anys!!! Bon resum fet per l’Albert Cuesta a l’Ara.
– Apple i el problema de les compres integrades (article de Pedro Rodas a “SoyDeMac”). Per canviar-ho, cal anar a: “Configuració – General – Restriccions (activeu les restriccions, us demanarà el codi de 4 xifres) i a “demanar contrasenya” dieu “Immediatament”.
Primer Nokia amb Android a l’estiu.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Sílvia ) App CtrlTwit: Una aplicació per Twitter de manera que no hagis d’abandonar el teu timeline per comentar o fer like a instagram, un check-in a foursquare. En la línia de IFTTT és una bona opció pels obsessos del Twitter.
– (Tomàs) Podcast GeoCastaway, especial per a frikis i amants de la geologia i ciències de la Terra.
– (Tomàs) Ja teniu disponibles i gratuïtes, per iOS, les 2 Apps oficials de seguiment dels Jocs Olímpics d’hivern que es faran a Sochi, Rússia, del 7 al 23 de febrer d’enguany. La primera és la guia dels jocs i la segona és per fer-ne el seguiment dels resultats de les proves
– (Marc Grabuleda) Exposició a Banyoles “L’Òrbita d’un viatge” en relació a la volta al món que varen fer el mateix Marc i la seva parella.

  

Música

Grups / Artistes: The Bamboos / Stuck in the Sound
Àlbum:
Cançons: The Wilhem Scream / Silent and Sweet

  

Escolta’ns també a:

Antena Local

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida