Marta Caparrós

  

Els catalans, sobre tot els joves, es veuen forçats a emigrar en cerca d’expectatives i futur. Aquí amb els anys que portem de crisi i la manca d’oportunitats veiem un futur negre. Però això no és així arreu. Hi ha llocs on passa el contrari.

Avui ens visita la Marta Caparrós una jove de El Masnou, creadora d’AussieYouToo, que fa 4 anys viu a Austràlia, un país d’oportunitats, i que ajuda, sense cost, a la gent a emigrar per feina o a anar a estudiar.

En temps de tertúlia ens fem ressò de la desaparició de Winamp, revisem el Nexus 5 i la nova versió 4.4 d’Android.

  

Marta Caparrós – AussieYouTOO

Marta Caparrós: Nascuda a El Masnou, durant 2 anys va treballar en una consultoria de comunicació a Barcelona i va adonar-se que li calia millorar l’anglès. Això la va portar a viatjar a Austràlia (ara fa 4 anys) i mentre estudiava va fer de mainadera. Una cosa va portar a l’altra i al final va trobar una feina relacionada amb la seva formació de Comunicació i Màrqueting. Estant allà va rebre tantes peticions d’amics i coneguts d’ajuda i consell que va decidir muntar aquest servei: “AussieYouToo”.

– Perquè estudiar anglès a Austràlia i no a UK o Irlanda.
– On estudiar anglès a Austràlia.
WWOOFFING i cocodrils.
Byron Bay
– Estudiar i treballar a Austràlia.
– La història de AussieYouTOO
– Permisos de treball i residència a Austràlia.
– Austràlia no està en crisi, no hi ha problemes de corrupció i el futur es veu en positiu.

  

Tertúlia #mossegui

– Winamp (actualment propietat d’AOL), el popular reproductor per software de mp3, tanca després de 15 anys d’existència

AIRTAME: Genial idea d’uns danesos que està cercant finançament: una mena de dispositiu USB-HDMI que l’endolles al PC/PORTATIL i l’altre US-HDMI a la tele, projector o monitor i t’evites tot el rotllo de cables. Funciona per la WiFi i permet fer striming 1:n – suporta full-HD.

Anàlisi del Nexus 5 a AraVaDeJocs.

– Wired ha publicat una guia de supervivència de Bitcoins – en una setmana on han aparegut rumors i notícies de certs robatoris i inseguretat.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Tomàs) Donem l’enhorabona a en Xavi Ramiro com a guanyador del premi Junceda per les il·lustracions del joc educatiu per iOS Monsters Band – Board Games – i de pas proposem l’App.
– (David Vilella de Neapolis) Ens comenta que en Sergio Jiménez farà un taller de gamificació a Barcelona – serà el 10 de desembre (durada 8 hores) al Mobile World Center.
– (@eickot) L’amic Jaume ens recomana aquesta web per a que, nosaltres mateixos, ens fabriquem accessoris per l’iPhone i l’iPad amb material reciclat i totalment lowcost.
– (Tomàs) Web-Site sobre música emergent “Diaridelamúsica” en edicions per Maresme Vallès Oriental, Comarques Girones, Catalunya Central i Barcelona Metropolitana.
– (Marc Gibert) El nostre especialista en farcellets ens porta un nou “Bundle” que val la pena que hi doneu un cop d’ull. És a MACBUNDLER.

  

Música

Grups / Artistes: Nico Vega
Àlbum:
Cançons: Fury Oh Fury (Live) – Lightning (Live)

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida