[display_podcast]

Àlex Santaló

  

Com passa com a mínim un cop per temporada ens agrada parlar de còmics i ho fem amb el gran “Àlex Santaló“.

En temps de tertúlia mossegui ens fem ressò de la compra de PrimeSense, empresa co-creadora de Kinect, per part d’Apple, de la sortida de la PS4 i més temes d’actualitat.

Avui tenim un munt de propostes mosseguis.

  

Àlex Santaló – Còmic

– L’Àlex Santaló és dissenyador, il·lustrador i caricaturista.
– Ha participat en projectes com GolSud, il·lustrat llibres de la sèries “Me gusta” del Terrat, en col·laboració amb l’Adrià Serra, col·labora com il·lustrador a la revista Panenka i segur que el coneixeu per les seves múltiples il·lustracions de superherois. També el podeu escoltar a Ràdio Ateneu del Clot, en programes com “Cafè i cigarro”,”HellFire Club“.
– Guanyar-se la vida com il·lustrador? Webcòmic?
– L’humor gràfic esportiu.
– El Barça i el Futbol
– Sèries de TV bones recomanades
– L’Àlvar Mercadé ens trasllada aquesta pregunta per a tu: “GuardiansOfTheGalaxy , val la pena llegir alguna sèrie o millor no llegir-ne cap de cara a la pel·lícula? (Estiu/Tardor de 2014)”

  

Tertúlia #mossegui

Apple compra PrimeSense, l’empresa que co-creadora de Kinect.
– Ja està a la venda l’iPad mini Retina a casa nostra.
– Sony PS4 surt a la venda als Estats Units amb 1 milió d’unitats venudes el primer dia. A l’estat espanyol la data de sortida és el 29 de novembre.
Apple investigada a Itàlia per una denúncia d’impagament d’impostos per 3.140 milions de $
– Nou iWork a iCloud – una solució interessant.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Diego Campanario) Ens passa aquesta informació pels fans de l’Steve Jobs. A l’òptica Escriva de Barcelona pots trobar unes ulleres del mateix model que fèia servir el desaparegut responsable d’Apple.
– (Carles Caño) Ens recomana “Nos espian?” el capítol de “Salvados” del passat diumenge 17 sobre la seguretat informàtica.
– (Fèlix Orense) Ens recomana l’App “HUDWAY” per iOS, brutal! fa que el GPS del nostre iPhone/iPad Mini, gràcies a la realitat augmentada, projecti contra el parabrises del cotxe, les instruccions de la conducció (només funciona de nit o amb baixes condicions de llum – no cal cap aparell addicional).
– (Tomàs) “Song DeDuper” Una app de pagament (4,49€ – no és barata però n’hi ha de més cares que fan el mateix) per Mac que neteja duplicats de cançons a la nostra llibreria d’iTunes, permet seleccionar fins i tot dins de llistes i permet aplicar filtres. Eliminar duplicats es pot fer des de la mateixa aplicació d’iTunes, però aquesta utilitat ens permet afinar i automatitzar.
(Àlvar Mercadé) Notegraphy: app/webapp que pretén ser un Instagram de les paraules https://itunes.apple.com/us/app/notegraphy/id669094298?ls=1&mt=8
– (Tomàs) “Lloc web + classes particulars” sobre ciència a la web “Campana de Gauss
– (Marc Gibert) Un nou “farcellet” (bundle) per Mac, aquest cop adreçat a desenvolupadors.
– (Sílvia) Cinesa Diagonal es projectarà el capítol del 50è Aniversari de la sèrie Doctor Who! Serà a la 1 de la matinada aproximadament! Més informació a la pàgina de cinesa.
– (Ferranet2) Ens recomana el servei “Taronges de Devesa” que envien caixes de taronges i mandarines a domicili des d’Oliva i Gandia al País Valencià – mireu preus i quantitat!!!

  

Música

Grups / Artistes: We are FM
Àlbum: Season One
Cançons: Dance – My World.

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida