[display_podcast]

Quico Domingo i Sílvia Bonàs

  

Ens visita Quico Domingo, responsable de l’App Soundkik, una mena de Jukebox social, amb qui analitzem la funcionalitat d’aquesta aplicació i també com han muntat l’start up que li dóna suport.

Amb ell i amb la Sílvia Bonàs conduïm la tertúlia mossegui d’actualitat on parlem de l’informe que Apple ha emès sobre peticions d’informació de comptes i dispositius rebuts per diferents governs, entre altres l’espanyol i també del nou servei de Google “HelpOuts”.

  

Quico Domingo – Soundkik

Parlem amb Quico Domingo de la seva App Soundkik.

Protragonistes del programa 184

– Funcionament de Soundkik com a Jukebox Social.
– Soundkik no només la trobaràs als bars o locals musicals si no també als gimnasos i altres indrets.
– Com passem d’una idea a una start up i quins seran els següents passos per a comercialitzar l’App.
– “Fuck the DJ”
– En Quico Domingo també ha estat implicat en altres projectes com: el llibre digital de la Història de Catalunya il·lustrada per la Pilarin Bayés o el conte interactiu de “Els tres porquets”. Parlem d’Apps pel sector més educatiu o infantil.
– Altres projectes d’en Quico, l’App, per Android, de “El Gran Dictat”.

  

Tertúlia #mossegui

Enquesta #mossegui sobre el programa. Agraïm a tots els que dediqueu 1 minut a fer-nos arribar la vostra opinió. Ens ajudarà a millorar. Gracies!
– Bona opinió dels primers #mosseguis que ja han rebut el Nexus 5
LG G2, un mòbil que val la pena recomanar.
– iPhone 5s, ja el tenim i ens ha cridat l’atenció la rapidesa del dispositiu i el sorprenent tractament que fa de les fotografies.
– Google HelpOuts
Informe d’Apple sobre les peticions d’informació de comptes i dispositius que ha rebut de diferents governs, entre altres de l’espanyol.
– iPad Air: Un 80% de l’interior de l’iPad Air és bateria (en porta dues enganxades). Només un 20% és el que entenem com circuits i components electrònics. iFixit li atorga un 2 sobre 10 en un índex de reparabilitat (força difícil de reparar)

Components de l'iPad Air desmuntat per iFixit

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– (Albert Poyatos) Apple, a iCloud, augmenta l’espai d’emmagatzematge de fotos i vídeos i també l’espai per streaming.
– (Carles Martínez) El darrer podcast d’octubre de l’Internauta de Vilaweb on parlen amb Santi Fort de Barcelona Media sobre què fan a la seva empresa. També parlen de programes per desar i controlar les teves claus d’accés.
(@JordiPlanaGuma) Giny de Elgato que, en comunicació amb el nostre iPhone, ens permet detectar on ens hem deixat les claus, la maleta, el cotxe via Bluetooth per 40$
– (@sbguarch) App Movies Quiz per posar a prova els més cinèfils! Fet per UnderCoders, són catalans. Ha sortit per Android i iOS alhora! El tràiler està molt bé.
– (@sbguarch) Concert d’Arctic Monkeys aquest dissabte 16 nov (en aquest programa ha sonat “Fireside”, del seu nou disc AM)
– (Carles Caño) Llibre: “El Cambio” Tracta de com gestionar el canvi, per exemple en organitzacions. L’autor, Richard Gerver, no és només un gurú que parla de conceptes abstractes.

  

Música

Grups / Artistes: Arctic Monkeys, Súper Gegant.
Àlbum: AM, Camina i oblida
Cançons: “Fireside“, “Ombres”.

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant FostRàdio Ciutat de BadalonaRàdio RipolletRàdio GelidaPRORADIO Lleida