[display_podcast]

Marc Torras

  

Ens acompanya en Marc Torras, responsable de l’empresa Entresd, creadora de diversos models d’impressores 3D. Parlem amb ell d’aquests ginys, per a què serveixen, present i futur.

A la tertúlia mossegui debatem sobre les trampes de Facebook: aquesta xarxa social col·lecciona dades teves que tu no has introduït al teu perfil, capturant-les dels teus amics o dels amics dels teus amics.

La nostra col·laboradora de la secció de ciència ens introdueix el tema del reconeixement facial.

  

Conversa amb MARC TORRAS, responsable de ENTRESD

– Com funcionen les impressores 3D, què podem fer amb elles
– Diferents models
– Accessoris i consumibles: què són els filaments ABS?
– Iniciatives empresarials innovadores basades en l’enginyeria.
– Futur de la impressió en 3D

  

TERTÚLIA MOSSEGUI

– Facebook fa trampes: aquesta xarxa social col·lecciona dades teves que tu no has introduït al teu perfil, capturant-les dels teus amics o dels amics dels teus amics. En parla Mashable.
– Apple registra el nom “iWatch” a diversos països – sembla la cosa va de debò. En Raül argumenta al Diari ARA el perquè Apple farà un rellotge

  

Secció de CIÈNCIA – amb Sílvia Bonàs

– Algoritmes de reconeixement facial.
– Obstacles d’aquesta tecnologia
– Casos reals amb èxit i fallits
ANIMETRICS: Empresa que que fa productes que permeten, a partir d’una imatge de 2D d’un rostre, generar un model 3D per una verificació i identificació més precisa.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

(@aixoemsona) Nou podcast quinzenal sobre cinema i en català, amb Jacint Casademont i Pau Garriga “Això em sona
(@oscarmontalvogz) L’Oscar Montalvo ens passa aquesta imatge amb un genial truc senzill i original per a que no es trenqui el cable de càrrega de l’iPhone / iPad / iPod
(@sbguarch) Memoto: càmera automàtica per generar un blog del dia-dia.
(Tomàs) Nou Pick a Bundle per Mac OS X (escull lliurament 10 Apps de 30 per 50$)
(Tomàs) La gent de “iDidactic” ha llançat una nova App per iPad per ajudar als nens a millorar la comprensió lectora, és diu “Gaudi’s Secret
(Raul) Article del Marc a ARA VaDeJocs exposant en profunditat el que ja va comentar a la seva secció la setmana passada, molt recomanable de llegir.

  

Música

Grups / Artistes: Get Cape. Wear Cape. Fly // METZ
Àlbum:
Cançons: Real McCoy // Get Off

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant Fost.

  

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS