[display_podcast]

Roger Baldomà

  

Ens visita Roger Baldomà, co-fundador de VaDeJocs i membre del podcast “PuroWindows”, amb qui parlem de les novetats d’aquest sistema operatiu tant pel que fa a mòbils com a escriptori, avancem les novetats del Build 2013, la conferència de desenvolupadors de Microsoft i en Ludo ens parlar de PRISM i com s’ho fa l’agència de seguretat americana (NSA) per accedir a milions i milions de dades.

  

Tertúlia 100% actualitat amb Roger Baldomà

– Roger Baldomà: PuroWindows, inicis de VaDeJocs i Fundació [T]echdencias
– iOS 7 beta 2 ja disponible i la beta 1 amb error previsibles
– Baixada de pantalons èpica (i de sentit comú) de Microsoft amb la Xbox One
– Microsoft podria estar estudiant publicar jocs seus (clàssics de Xbox i Windows) a plataformes iOS. El primer en arribar seria Age of Empires.
Build 2013, la fira de desenvolupadors de Microsoft parlarà, entre d’altres temes, de Windows 8.1, dispositius Windows 8 més petits i novetats relacionades amb la Xbox One (Xbox Music – Windows Store)
– Seguretat: PRISM i la NSA (National Security Agency) dels Estats Units i com s’ho fan per espiar les comunicacions a la xarxa. Podcast Security Now.
– Apple / Google / Microsoft – sistemes operatius a escriptori i als mòbils vist de forma comparada.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

– Sílvia Bonàs: Sèrie de TV “Utopia
– Ludo: Joc – The Respawnables

  

Música

Grups / Artistes: The Free Fall Band
Àlbum: Elephants Never Forget
Cançons: When The Apple Tree – Zombies

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant Fost.

  

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS