[display_podcast]

Pau Jené - Geonick

  
Avui conversa amb Pau Jené, responsable de Geonick, la Xarxa Social “slow” pensada per conèixer persones amb interessos afins.

En temps de tertúlia, entre d’altres temes, destaquem la coincidència d’esdeveniments del WWDC d’Apple i l’E3 a Los Angeles.

Aprofitant que ens vista en Coke parlem de la decisió que alguns han pres o prendran d’anar a establir-se fora del país.

Tanquem, com sempre, amb propostes mosseguis.

  

Conversa amb PAU JENÉ – GEONICK

– Les Xarxes Socials Slow
– Què és i origen de Goenick.
– Internacionalització i futur

  

TERTÚLIA #mossegui

– Coincidència de presentacions el 10 de Juny: Apple (WWDC) i Microsoft i Sony (E3 Los Angeles).
– Segons informa ALT140 uns investigadors de l’Institut de Tecnologia de Georgia descubreixen com crakejar un iPhone només amb un carregador USB adaptat.
– A Chrome, les cerques per veu en catala son una passada a iOS, en canvi el Google Maps de l’iOS no hi ha manera que parli català.
– Entrevista a Xavi Beumala responsable de l’empresa Marfeel.com: Atenció #mosseguis que busquen desenvolupadors i altres possicions, si esteu en cerca de feina, ja sabeu.

  

SECCIÓ ESPECIAL – COKE

– Aprofitant que tenim a en Coke a l’estudi, de visita des de l’Uruguai on ha decidit establir-se, aprofitem per parlar del pas que molts de nosaltres estem pensant d’anar a viure fora de Catalunya.

  

PROPOSTES MOSSEGUIS

(@electrokid_) L’altaveu silenciós: @L8SmartLight. Petit, controlable des del mòbil i amb accés a internet
(@jordimanuel) Ens informa que el festival @elchupete_com ha seleccionat @monstersband1 com una de les millors apps per nens del 2012
(@cokeblaze) Wreck-it Ralph – Pelicula sobre videojocs.
(Pau Jené) Airbnb (web i App)

  

Música

Grups / Artistes: Fresh Body Shop by Jamendo.com
Àlbum:
Cançons: Burning Sky – Rainbow Stone – Wizard

  

Escolta’ns també a:

CoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio 90Ràdio SilenciRàdio GelidaRàdio Molins de ReiRàdio PalafrugellRàdio CapitalRàdio Televisió AndorranaRàdio ArgentonaRàdio SallentRàdio Ateneu del ClotRàdio Platja d’AroRàdio BalsarenyRàdio Sant Antoni de VilamajorRàdio ViladecavallsLaVeuJoveTVRàdio Sant Fost.

  

Subscripcions als Podcasts:

El podcast està disponible per a la seva subscripció via iTunes o RSS